Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Panik melder klar til Legend Car Cup 2019

Legends Car 
22/03/19 

Efter en vellykket første sæson i Legend Car Cuppen 2018 med et enkelt bils team og en masse hjælp fra især Jens Østergård, venner og familie, er vi meget tilfredse med det flotte resultat vi sluttede sæsonen af med – en samlet 4. Plads i mesterskabet. Det må siges at være over alle forventninger ! Det kan vi roligt være stolte af efter den meget hårde start vi havde på sæsonen, hvor vi var ramt af sort uheld. Men af skade bliver man sjældent rig, men oftest klogere. Det viste vi med gode takter og fart sidst på sæsonen 2018.
 

Vi er klar til at indtage 2019
Vi går nu ind imod sæson 2019 meget mere forberedt, og med en helt masse erfaring i bagagen.
Bilen har henover vinteren fået sig en makeover, og er blevet gået igennem fra top til tå, så den er 100% kampklar. Derudover har bilen fået et helt nyt design, da vi er blevet en del af det største svenske Legend Car Team – Nyman Racing !
Vi er meget stolte af, at indehaver Micke Nyman har taget kontakt og ønsket at vi ville være en del af hans store team, hvor vi kommer til at deltage i minimum 1 løb på svensk grund i 2019.
Micke har mange års erfaring i Legend Car klassen, og har været svensk mester flere gange, så vi har her en god håndfuld ekstra erfaring med ind i den kommende sæson.

Men nyhederne stopper ikke her !
Ud over vi har indgået et samarbejde med Nyman Racing, Så udvider vi også Panik Motorsport !
I år danner vi rammer om et nyt 3 bils Team – Vi er stadig Panik Motorsport
Men kald os bare DREAM TEAM!

Det nye team består udover Mads Panik #684 af 2 erfarne kører, som har været med lidt længere end vi har. Vi er stolte over at kunne præsentere Kim Mortensen #189 & Kim Petersen #46, som har valgte at køre for os i 2019!
Kim & Kim har vist en helt enorm støtte henover vinteren, og har kun 1 mål for 2019 – Vi skal være Danske Mestre !

Det er en stor opgave som vi kommer til at forsøge at løfte i flok, og her er vi sikre på, at det er de 2 helt rigtige gutter vi har fået fingrene i !
Vi er meget beæret over, at vi efter kun 1 år i Legend Car har fået så utrolig stor en opbakning, og ikke mindst et kæmpe netværk, det er vi MEGET taknemmelige for.

Derudover har der været stor tilgang af nye sponsorer, lige så vel som størstedelen af vores tidligere sponsorer, fortsat er med i kampen. Uden dem kørte vi ikke motorløb. Dette er endnu et skulderklap, som fortæller os at vi er på vej i den helt rigtige retning.

Første test køres på Padborg Park d. 3. April, der forventer vi at få rusten kørt af, og finde en god rytme inden sæsonstarten på Padborg Park d. 27 April.
Vi glæder os HELT VILDT !

Tusinde tak for støtten mod 2019, vi ser frem til en fantastisk sæson i Legend Car cuppen – FULD ILD her fra !

Panik Motorsport