Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

BGK Open Race Academy (BORA) - 2019

Go Kart 
21/03/19 

- Kør i F1-stjernernes hjulspor
Går du med drømmen om at blive verdensmester i Formel 1? Så får du chancen i påsken, torsdag den 18. april 2019, hos GoKarting.dk (Hovedstadens Gokart Center). Det er et åbent arrangement så deltagere som endnu ikke er medlem af BGK også kan tilmelde sig.
 

Alle Formel 1-kørere starter i kart-sporten, og BGK gentager succesen fra de seneste 5 år ved at tilbyde BGK Open Race Academy (BORA), som er en kartskole for 5 årige (min. 120 cm) til 18 årige.

BORA skal fremme kendskabet til, samt give de interesserede/deltagere en helt unik mulighed for at prøve kræfter med kartsporten og stifte bekendtskab med dens regler, disciplin, kammeratskab, fart, styrkelse af koncentrationsevne, samt en stor forståelse for teknik.

Rendyrket ræs
BORA bliver holdt med fokus på sporten i børnehøjde. De introduceres til sporten af ATK-kart-trænere, der har mange års erfaring samt ATK-træneruddannelse fra DASU, hvor børn kan lære mere om at gå til karting.

BORA - Gå til gokart
BORA er en kickstart til “Gå til gokart”, hvor du herefter får mulighed for at melde dig ind i klubben, BGK hvor du har mulighed for træning og løb. Træningen skal gøre dig skarpere som racerkører og bringe dig øverst på sejrsskamlen. Det er vigtigt at køre løb hver måned, for man lærer meget i kampens hede, men der er også brug for basale færdigheder, for at optimere sin kørsel. Derfor har BGK tre til fire gange træning og et løb om måneden.

BORA 2019

Målegruppe:
Børn fra 5 år (mindst 120 cm) til 18 år, som gerne vil prøve Gokart og Gokart-kørere, som er først startet i 2019.

Hvornår:
18. april 2019 fra klokken 9:00 til 14:00

Hvor:
GoKarting.dk, Søndre Ringvej 35D, 2605 Brøndby

Pris: 649 DKK pr. deltager

Tilmelding og/eller for merinfo om BORA:
Kontakt på e-mail: mail@gokarting.dk eller telefon: 31 144 155.

Program:
Kl. 09.00 Indskrivning.
Kl. 09.10 Holdopdeling.
Kl. 09.15 Teoriundervisning samt fysiske træningsøvelser.
Kørsel på banen med fokus på ideallinjer, bremse / styre teknik, overhalinger og placering på banen / alternative linjer. Tidstagninger, Løbsstarter og afvikling.

Kl. 11.00 Pause.

Kl. 11.30 Opfølgning på kørslen på banen.
Kl. 12.00 Kørsel på banen, fortsat fokus på øvelser fra tidligere.
Kl. 13.30 Opfølgning på dagens kørsel samt afslutning.
Kl. 14.00 Slut.

BGK (Børnenes Gokart Klub)
www.bgkgokart.dk