Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Falster-talent skifter til superklassen

Super GT Danmark 
18/03/19 

Super GT DanmarkEndnu en dansk racerkører vælger Super GT Danmark. Det er 21-årige Andreas Jochimsen fra Nørre Alslev på Falster, der skifter fra DTC til superklassen i dansk motorsport. Andreas Jochimsen er blevet tilknyttet det sønderjyske team Jørgen Hansen Biler, der har base på Padborg Park.
 

Andreas Jochimsen satte for et par år siden kursen for sin karriere med sit ”Projekt 2020”, for han har nemlig den helt samme drøm som adskillige andre danske racerkørere. Den drøm hedder Le Mans.

Her og nu kommer det dog til at handle om Super GT Danmark.
Andreas Jochimsen startede allerede som 3-årig med at have fart på. Han har en international gokart-karriere bag sig, og i TV 2 Sports reportager fra DTC blev han betegnet som ”fremtidens mand”.

I Team Jørgen Hansen Biler kommer Andreas Jochimsen i godt selskab. Blandt andre bliver han team-kollega med den hurtige sønderjyde Ole Petersen, og endnu et stort navn ventes at blive knyttet til teamet.
Forventningerne til Andreas Jochimsen er, at Falster-talentet kan blive sig i den eftertragtede top-8 i en superklasse med det hidtil stærkeste felt.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Andreas Jochimsen
  •