Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NES 500

Landsby-dreng starter i Porsche

NES 500 
17/03/19 

Kaj Schubert (17 år) fra Lyngby på Djursland, starter sin løbssæson d. 30. marts på den tyske F1 bane ”Hockenheim Ring”.
 

Efter en forrygende sæson i tyske BMW318ti-cup, hvor han slutter som vicemester, skal der prøves kræfter i større og hurtigere biler i år. Han deltager i den tyske langdistance mesterskab NES500, hvor op til 3 kører skal holde bilen på banen i 4 timer.

”Det glæder mig at komme ud og køre som den yngste i serien og prøve kræfter mod de mere erfarende kører” siger han. Kaj starter sit første løb i en Porsche Cayman med over 430 hk.

”Det er selvfølgelig en stor opgave, men jeg er glad at have muligheden og starte ved Team RN Vision, som også har stor erfaring i internationale løb. Vi håber at gennemføre alle løb og være med om mesterskabet” lyder det fra en optimistisk Kaj Schubert.

Kaj Schubert Motorsport


Læs mere om:
  • Kaj Schubert
  •