Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Philip Lindberg til Neopixels Motorsport

Super GT
Danmark 

15/03/19 

Super GT DanmarkNeopixels Motorsport har valgt, at udvide teamet med endnu en bil i år. Den kører de har valgt at satse på, bliver Philip Lindberg fra Aarhus.
Philip Lindberg kommer fra Aarhus, og har valgt at satse på Neopixels Motorsport og Super GT Danmark i 2019. Teamet vil lære ham alt, hvad der er at vide om at køre racerbil på de store danske baner. Philip kommer direkte fra gokart og deltager i 5 løb for Neopixels Motorsport denne sæson.
 

’’Med Philip i teamet tror vi på, at han nok skal lære Super GT bilen hurtigt at kende, og vil tage alt erfaringen til sig, og komme godt med i serien. Philip er en flink fyr og giver sig tid til at lære og forstå. Det kommer man langt med, når man hopper ud i en ny udfordring. Jeg er glad for, at have fået Philip med i mit team, og tror på et godt år for ham og os, udtaler team ejer Nicki Petersen”

Philips egne ord på, at blive en del af team Neopixels Motorsport.

’’Jeg er vildt spændt på snart, at give den gas igen på en racerbane.
Denne gang med helt andre udfordringer i forhold til, at det er en Super GT bil og ikke en gokart. Jeg glæder mig meget til at lære bilen at kende, og jeg ser frem til et fantastisk samarbejde med Neopixels Motorsport og Nicki P”

Nicki Petersen og team Neopixels Motorsport har altid kun kørt solo med Nicki i teamet, men ser gode muligheder i denne Super GT serie til at udvide og dele ud af deres erfaringer. Neopixels Motorsport forsætter samarbejdet med Ejner Hessel og stiller til start med 2 Mercedes racere ved åbningsløbet i Padborg Park.

Neopixels Motorsport


Læs mere om:
  • Nicki Petersen
  • Philip Lindberg
  •