Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Red Bull bringer Formel 1 til Danmark

Diverse 
13/03/19 

Den 9. juni omdannes Øster Allé i København til Formel 1-adresse, når Red Bull Racing Showrun afvikles på dansk grund. Mere end 20.000 tilskuere får muligheden for at opleve kraften og mærke suset af en ægte Formel 1-racer i aktion, når det unge Red Bull Racing-talent Dan Ticktum får bilen til at ramme mere end 300km/t, mens han også forkæler med drifting og donuts i den ikoniske racer.
 

Dan Ticktum er en del af Red Bull Racings akademi, som blandt andet har banet karrieren for de to nuværende Red Bull Racing F1-kørere, Max Verstappen og Pierre Gasly. Inden længe har det 19-årige stortalent sin superlicens, så han også kan konkurrere med de helt store på de traditionsrige Formel 1-baner verden over.

Red Bull Racing Showrun har tidligere besøgt flere af de mest velkendte destinationer rundt i verden, og København er nu centrum for den næste store begivenhed. Blandt andet har den ikoniske racer lavet donuts på en knapt 214 meters skyskraber i Miami, krydset Golden Gate Bridge i San Francisco og dystet mod et skotsk rugby-scrum.


David Coulthard kørte i 2012 gennem det indre København, i en Red Bull Formel 1-racer
(Foto: Jokum Tord Larsen / jokumtordlarsen.com)

Det er første gang i historien, at en Formel 1-racer indtager asfalten på Østerbro i København. Tilbage i 2012 gæstede den ikoniske racer også København. Dengang dannede indre by ramme om showet. Her tilbagelagde bilen blandt andet brostenene på Nyhavn og var en tur forbi Esplanaden.

Søndag eftermiddag den 9. juni kan tilskuere komme helt tæt på Formel 1-raceren på Øster Allé på Østerbro i København. I alt venter mere end en times motorshow, der suppleres af underholdning af blandt andre den tredobbelte verdensmester i stunt bike riding, Mike Jensen, der viser sindsoprivende tricks på motorcykel.

Red Bull Denmark