Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Porsche 944 til fx Youngtimer

Job & handel 
07/03/19 

 
 
 

Porsche 944 til eksempelvis Youngtimer

Her er en fin og nem bil at gå til. Skift motoren og kør. Den har alt man kan ønske sig og ingen buler. Der er nye store bremser, ny tank, køl på bagtøj, extra hjul og meget mere. Der er brugt mange timer på den. Motoren er udtaget og adskilt, og kan ikke laves igen.

Keld Graabæk
+45 86 37 15 79
roendeautohandel@mail.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.