Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

MASCOT kører endnu en sæson som hovedsponsor i MASCOT DTC-serien

DTC 
06/03/19 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNår Danish Thundersport Championship, MASCOT DTC, skydes i gang i maj 2019 er det endnu engang med MASCOT som hovedsponsor for løbsserien. MASCOT og FDM Jyllandsringen har gennem tiden haft et fremragende samarbejde, og det fortsætter i den kommende sæson.
 

Betina Engholm, afdelingschef hos FDM Jyllandsringen, udtaler: ”Det er med stor stolthed, at vi igen i år kan præsentere MASCOT som hovedsponsor for DTC, som gennem 20 år har repræsenteret toppen af dansk motorsport og udklækket mange af de talenter, som i dag kører ude i verden.” Hertil tilføjer hun: ”Vi er på en rejse, hvor målet er at skabe store motorsportsoplevelser for kørere, teams, sponsorer og de mange tusinde tilskuere, som hvert år gæster motorløb i Danmark, og vi er beæret over, at MASCOT vil være med i den udvikling – ikke blot i samarbejdet omkring MASCOT DTC – men også omkring de nye faciliteter på FDM Jyllandsringen.”


MASCOT fortsætter også i 2019 sit engagement med MASCOT DTC-serien. Her hilser MASCOT INTERNATIONALs direktør Michael Grosbøl på forsvarende mester Kasper H. Jensen
(Foto: DTC)

MASCOT ser også meget forventningsfuldt på de nye faciliteter på Jyllandsringen, som vil stå klar i løbet af til 2019-sæsonen. Administrerende direktør Michael Grosbøl siger: ”FDM Jyllandsringen har gennem mange år lagt asfalt til nervepirrende løb og stemningsfulde oplevelser for motorsportsinteresserede fra hele landet. Med de nye faciliteter får Jyllandsringen fornyede muligheder for at skabe fantastiske motorsportsoplevelser. Disse oplevelser vil vi meget gerne være med til at give landets motorsportsentusiaster.”


I forbindelse med det fornyede samarbejde mellem MASCOT DTC/FDM Jyllandsringen og MASCOT lavede sidste års samlede vinder af MASCOT DTC, Kasper H Jensen og MASCOT administrerende direktør en lille gimmick, for at ønske en god sæson til DTC-teams og motorsportsentusiaster i hele landet.

Samarbejdet omfatter både et sponsorat hos FDM Jyllandsringen samt et hovedsponsorat af dansk motorsports superliga, MASCOT DTC-serien.

MASCOT DTC

Morten Alstrup