Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse 
06/03/19 

God optakt til Haas F1 Team
I den anden og sidste officielle Formel 1-test inden sæsonstart viste Kevin Magnussen og Haas F1 Team igen gode takter med den nye Haas VF19-racer.
Sæsonstarten er som bekendt i Melbourne, Australien, 17. marts.
 

Michelle Gatting får debut på Le Mans
Startlisten til årets udgave af 24-timers løbet på Le Mans er offentliggjort, og den indeholder en overraskende dansk debutant.
Michelle Gatting er tilmeldt i GT Am af Kessel Racing i en Ferrari 488 GTE i et rent kvindehold, hvor de øvrige kørere er Rahel Frey og Manuela Gostner. Foruden Le Mans skal holdet efter planen deltage i European Le Mans Series.

Foruden Michelle er Michael Christensen, Marco Sørensen, Nicki Thiim, Jan Magnussen og David Heinemeier-Hansson på startlisten, mens danske High Class Racing med Anders Fjordbach og Dennis Andersen er på reservelisten.

Michael Christensen vandt sidste år en klassesejr i klassen GT Pro, og fører sammen med franske Kevin Estre i kampen om VM.

Sæsondebut til Christian Rasmussen
Gadeløbet i St. Petersburg, Florida, er efterhånden en fast bestanddel i det højeste amerikanske formelmesterskab Indycar, hvor det er åbningsløb. Første runde køres den kommende weekend (9-10. marts), og i opvarmningsprogrammet afvikles første runde af US F2000 Championship med Christian Rasmussen som deltager. Den 18-årige fra Dragør debuterer i serien for Jay Howard Driver Development, efter danskeren sidste år sluttede på tredjepladsen i US F4 Championship for samme team. Christian Rasmussen er indplaceret som Team Danmark Eliteatlet.

Tredje afdeling af WSK Super Masters
La Conca-banen i Syditalien lægger den kommende weekend asfalt til tredje runde af løbsserien WSK Super Masters. En halv snes danskere ventes at deltage, og inden løbet er Conrad Laursen bedste dansker med en placering som nr. 13 i OK Junior, mens Julius Dinesen er nr. 14 i klassen Mini.

Træningssamling for danske formeltalenter
Lørdag samles deltagerne i årets hjemlige Formel 4 – mesterskab til den første samling i DASUs nye F4 Academy. Det sker i Team Danmarks træningscenter i Aarhus, hvor Dennis Wounlund er instruktør.