Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Int. Formel klasser

Christian Rasmussen stempler ind i USF2000 med en stærk testweekend!

Int. Formel racing 
04/03/19 

”Jeg er meget tilfreds med weekenden. Vi har været meget hurtige gennem hele weekenden”, siger Christian.
Christian og teamet ankom til den officielle USF2000 testweekend med ambitioner om at få en god føling med bilen, at finde et godt setup for bilen, og at få nogle omgange under huden.
 

”Vi var i top 5 igennem alle fem træningssessioner og sluttede med at have den 4. hurtigste tid for weekenden. Vi havde en god følelse inden weekenden, og det gik rigtig godt. Vores ambitioner var, at jeg skulle finde en god rytme i bilen. At vi så kan ende i top 5 uden at stræbe direkte efter det, er meget tilfredsstillende”.

Christian følte sig med det samme godt tilpas i bilen. I stedet for at gå efter hurtigste omgang, testede teamet forskellige justeringer af bilen, gennem weekenden. Man endte op med 2-3 gode setups. Så nu føler de sig rigtig klar til sæsonpremieren i St. Petersburg i den kommende weekend.

Christian glæder sig vildt meget til at få gang i sæsonen. Teamet er i topform, humøret er højt så sæsonen kan bare komme an.

”Vi har det rigtig sjovt i teamet, og vi griner meget sammen. Det gør tingene meget sjovere. Men nu vil jeg altså snart til at køre om point. Vi ses i St. Pete!”, sluttede Christian med et stort smil.

RRacing


Læs mere om:
  • Christian Rasmussen
  •