Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse 
25/02/19 

Det blev til triumf og samlet sejr i mesterskabet for Frederik Schandorff i Lamborghini Super Trofeo Middle East på Yas Marina.
Christian Olsen sluttede på andenpladsen i LMP3 ved sidste afdeling af Asian Le Mans Series på Sepang.
 

Siden sidst

Triumf og samlet sejr
Frederik Schandorff og hans russiske makker fortsatte deres dominans af Lamborghini Super Trofeo Middle East, da duoen i weekenden gentog bedriften fra første afdeling og vandt alle tre løb i anden og sidste runde af mesterskabet. Løbet blev kørt på Grand Prix banen Yas Marina, og Frederik kan dermed kalde sig samlet mester sammen med Boguslavskiy.

Podieplads i Malaysia
Christian Olsen og holdkammerat Nick Adcock sluttede på andenpladsen i LMP3-klassen da fjerde og sidste afdeling af Asian Le Mans Series blev afviklet på Sepang-banen i Malaysia. Samlet sluttede Christian på femtepladsen. Michelle Gatting fik en god debut da hun sammen med holdkammeraterne Legge/Laffite kom i mål på ottendepladsen, ligeledes i LMP3.
Anders Fjordbach og McMurray/Patterson sluttede på en samlet niendeplads i LMP2.

Ligeledes på Sepang-banen hjemtog Christian Lundgaard en femte- og en ottendeplads (samt en udgået) i sidste runde af F3 Asian Winter Series. Christian brugte løbet som opvarmning forud for sæsonstart i FIA International F3 Championship, der starter i Barcelona i maj. Forinden er der en række testkørsler.

Anden runde af WSK Super Masters
En halv snes danskere var til start i anden runde af løbsserien WSK Super Masters, der blev afviklet på banen South Garda i Norditalien.
I klassen Mini sluttede Julius Dinesen og Mikkel Pedersen hhv. som nr. 11 og 14 (108 deltagere); i OK Junior fortsatte Conrad Laursende gode takter og sluttede på niendepladsen (103 deltagere), mens Sebastian Øgaard (P17), Bastian Buus (P19), Sebastian Gravlund (P28) og Noah Degnbol (P31) var finaledeltagere i OK (65 deltagere).

Kevin godt fra land
Efter en del tekniske problemer undervejs viste Kevin Magnussen og den nye Haas F1 VF19 god fart mod slutningen af årets første Formel-test, der blev kørt på Circuit de Barcelona-Catalunya.
Forberedelserne til årets sæson fortsætter på samme bane i dagene 26. februar - 1. marts
Læs mere på formula1.com. Testkørslerne kan også følges direkte på F1's tv her. (kræver abonnement).

Husk, vi analyserer F1-testen i podcasten Det ternede flag - lyt med på fredag den 1. marts, hvor Christian Lundgaard er med i studiet!

 

Ny podcast: Det ternede flag om F1-test 2019


(Foto: Haas F1 Team)

Vintergækkerne kigger frem, solen skinner og F1 er i gang med at teste op til 2019-sæsonen. Foråret er kommet, og i Det ternede flag tager vi temperaturen på F1-teamenes form efter den første test.
I DASUs podcast tager vi også et kig på hvordan det går talenterne rundt om i verden – for motorsportssæsonen er allerede i gang.
Lyt med her på dasu.dk.