Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Asian Le Mans Series

High Class Racing – udvider engagementet med to biler til Asian Le Mans Series

Asian
Le Mans
Series 

23/02/19 

Asian Le Mans SeriesVi er rigtig glade for at kunne offentliggøre en stor udvidelse af vores aktiviteter. Ud over at deltage i ACO – European Le Mans Series, udvider vi nu vores engagement indenfor endurance racing, med forhåbentlig at indløse billet til dette års 24 Hours of Le Mans. Og ikke mindst vil vi fra 2019/2020 sæsonen have to biler til start i Asian Le Mans Series, hvor vi vil deltage med vore to Dallara P217 Gibson biler, i LMP2 Pro klassen.
 

Denne nyhed kommer som en naturlig reaktion på at teamet har skiftet fra Dallara til den nye Oreca i ELMS, og samtidig med at man fra 2019/2020 sæsonen har åbnet op for deltagelse af den nuværende Dallara generation i Asian Le Mans Series.
Derfor henvender vi os nu til nye interesserede kørere, og tilbyder deltagelse i testdage, henover den kommende sommer. Og for øjeblikket arbejder vi på mulighederne for at kunne deltage i udvalgte ELMS løb, som gæstekører


(Foto: Pascal Saivet - MPS Agency)

Asian Le Mans Series fremstår meget attraktiv for både kørere og teams, med den nye kalender. Der køres i flere lande, og som en ekstra motivation udløser sejren til det bedste PRO team, et wildcard til 2020 udgaven af 24 Hours of Le Mans.

Teamchef Peter Utoft har svært ved at skjule sin glæde med nyheden:
”Vi er rigtig glade for at kunne udvide vores aktiviteter. Igennem de sidste 3 sæsoner har vi bygget et solidt fundament for High Class Racing, og nu er vi klar til at tage det næste store skridt”.

”Den asiatiske Le Mans serie har vist sig at være meget populær hos både kørere, teams, medier og tilskuere, så set med vores øjne, var dette det rigtige valg. Vi håber at vi hermed vil kunne stille til start med to biler, i ELMS også – forhåbentlig allerede fra 2020”, lyder det fra Peter Utoft.

”Vi har to Dallara P217 Gibson biler klar, de venter kun på kørere – så vores tilbud til LMP2-kørere lyder: Lad os finde sammen om noget fedt race”, slutter Peter Utoft.

Teamets to nuværende kørere, Anders Fjordbach og Dennis Andersen skal styre temaets nye Oreca bil i ELMS – de starter med første afdeling 12.-14. april på Circuit Paul Richard.

Asian Le Mans Series:
Serien starter ud på Shanghai International Circuit, d. 22.-24. november.
D. 10.-12. januar indtager man den spritnye 7,7 km lange bane, ”The Bend”, der ligger lidt udenfor Adelaide i Australien.
D. 12-14. februar lander serien i Malaysia, hvor man kører på den berømte Sepang International Circuit.
Finalen køres weekenden efter, d. 21.-23. februar i Thailand på Buriram International Circuit.

Der køres i følgende klasser: LMP2-Pro, LMP2-Am (tidligere gen. LMP2 biler), LMP3 and GT biler.
Alle løb køres som 4-timers løb.

High Class Racing


Læs mere om:
  • High Class Racing
  •