Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse 
19/02/19 

DASU har udtaget Magnus Germansen Daae til Danmarks repræsentant ved CIK Academy 2019.
Christian Lundgaard varmer næste weekend op med F3 Asian Winter Series på Sepang, samme sted som Christian Olsen, Michelle Gatting og Anders Fjordbach skal køre Asian Le Mans.
Der køres anden runde af WSK på South Garda, med en håndfuld danskere.
Schandorff skal igen på banen i Lamborghini.
Og så er årets F1-test i gang.
 

Danmarks deltager i CIK Academy fundet
DASU har udtaget Magnus Germansen Daae til Danmarks repræsentant ved CIK Academy 2019.
CIK Academy er en særlig løbsserie udskrevet af CIK, der bl.a. er karakteriseret ved at alle deltagere er til start i ens materiel der stilles til rådighed af arrangørerne. Deltagerne er i aldersgruppen 12 – 15 år, og hvert land stiller med en udvalgt kører.
Magnus Germansen Daae har deltaget i Dansk Super Kart i en årrække, og sluttede sidste år på femtepladsen i klassen OK Junior. Han er medlem af Grindsted Gokart Klub.
Læs mere om Magnus på facebook.com/c4youself


Magnus Germansen Daae

Sæsondebut for Lundgaard
Som opvarmning til sæsonen 2019 stiller Renault Academy Driver Christian Lundgaard 23.-24. februar til start i sidste afdeling af løbsserien F3 Asian Winter Series. Løbet køres på Sepang-banen i Malaysia.

Sæsonfinale i Asian Le Mans
I samme weekend og på samme bane køres fjerde og sidste del af Asian Le Mans Series, med deltagelse af Christian Olsen og Michelle Gatting i LMP3 samt Anders Fjordbach i LMP2.
For Michelle er der tale om debut i klassen.
Se www.asianlemansseries.com

Anden runde af WSK Super Masters
En håndfuld danskere er til start i anden runde af løbsserien WSK Super Masters, der køres den kommende weekend på banen South Garda.
Følg med på www.wskarting.com

Schandorff på Yas Marina
Anden og sidste runde af Lamborghini Super Trofeo Middle East køres allerede 23. februar på Yas Marina. Frederik Schandorff er igen til start for Target Racing.
Læs mere på squadracorse.lamborghini.com/st-super-trofeo-middle-east og facebook.com/frederikschandorffracing

Første F1-test i gang
For første gang i 2019 kan man igen opleve lyden og synet af fuldblods Grand Prix racere. I dagene 18 – 21. februar tager Formel 1 hul på sæsonen ved den første af to officielle test, der begge afvikles på Grand Prix banen ved Barcelona. Kevin Magnussen er selvfølgelig med i den nye Haas VF 19 racer.
Læs mere på www.formula1.com


(Foto: Haas F1 Team)

 

Siden sidst

Hattrick til Schandorff
Frederik Schandorff behandlede en invitation til deltagelse i første runde af Lamborghini Super Trofeo Middle East efter fortjeneste. Sammen med sin russiske medkører T. Boguslavskiy vandt Frederik alle rundens tre løb i Dubai, og er dermed klart i spidsen før anden og sidste runde, der køres på Yas Marina-banen i Abu Dhabi.

Podie til Conrad
Conrad Laursen skrev sig søndag ind på listen over danske kartkørere der har været på podiet i det klassiske italienske forårsløb Winter Cup. Det skete da han søndag besatte tredjepladsen i finalen for OK Junior.
Foruden Conrad nåede Bastian Buus og Sebastian Øgaard finalen i OK, mens Tobias Clausen var finaledeltager i Mini.
Løbet blev kørt på South Garda-banen.

Træningssamling i Brøndby
15 unge kartkørere var i weekenden 9 – 10. februar samlet i Idrættens Hus, Brøndby. De unge deltagere, der er i alderen 12 – 15 år, udgør størstedelen af DASU og Team Danmarks nye brutto talenttrup (Niveau 3), og vil i løbet af 2019 modtage undervisning i fysisk træning, ernæringslære, mental forberedelse m.v.
Find ud af hvem de indplacerede er på dasu.dk

Blandet oplevelse i Australien
De to danske deltagere i det berømte 12-timers løb i Bathurstfik en blandet oplevelse.Bedst gik det for Christina Nielsen der sammen med holdkammeraterne i Mercedes-teamet Black Falcon kom i mål på fjerdepladsen i klassen AP.
Mikkel Jensens debut som fabrikskører for BMW sluttede før den begyndte for danskeren, idet teamet måtte udgå efter kun 45 minutter med maskinskade.

Valdemar i Indien
Unge Valdemar Eriksen har brugt vinteren til at deltage i løbsserien MRF Challenge, med det formål at stå bedst mulig rustet til årets DM for Formel 4. I afslutningsløbet i Indien 9 – 10. februar hjemtog nordjyden igen en række gode placeringer i top-10, samt havde en enkelt udgået.
Læs om Valdemar på facebook.com/ValdemarEriksenRacing