Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Nøglefærdig Formel 4

Job & handel 
17/02/19 

 
 
 

Nøglefærdig Formel 4

Mygale F4 2017-model sælges.

Bilen har IKKE kørt overhovedet siden 2017-sæsonen. Første og eneste sæson var 2017, hvor bilen endte P3 i det danske Formel 4-mesterskab for Magnussen Racing Experience.

Vi købte den før 2018-sæsonen til reservedele, men fik aldrig brug for den. Den har lige været totalt adskilt, malet, gennemgået overalt og har lige nu kørt to testdage på Calafat for at checke alt var OK. Data udleveres gerne med salg af bilen.

Den har med garanti kørt under 5000km siden helt ny (49xxkm) og leveres fuldstændig klargjort med olieskift, nyafdrejede bremseskiver og renoverede bremsekalibre. Leveres med videosystem, originalt datasystem og paddle shift. Så det er bare trykke på knappen og køre…

Nypris lige omkring 400.000Kr + moms. Pris 285.000Kr + moms.

Prisen er fast, ingen testpiloter og eneste potentielle bytte er en Dallara F3 312.

Kontakt André Eriksen for yderligere informationer på 21257076 /andre@valdemareriksenracing.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.