Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Frederik Schandorff tog det hele i Dubai

Lamborghini
Super Trofeo 

16/02/19 

Lamborghini Super Trofeo har taget hul på sæsonen i denne weekend med første runde af Lamborghini Super Trofeo Middle East serien i Dubai og hvilken weekend det endte med at være.
I fredagens kvalifikation satte Schandorff raceren på Pole og hans makker Timur Boguslavskiy satte i sin kvalifikation raceren på P2, hvilket betød at de til Race 1 startede som P2.
 

Ikke langt inde i løbet overtog de dog førstepladsen og så sig derefter ikke tilbage - de udbyggede i stedet et sikkert forspring som blev holdt til mål og dermed var sejren i Race 1 hjemme.

I både Race 2 og 3 startede Schandorff i raceren og i begge race fra pole, og der var igennem begge race ingen tvivl om hvor det skulle ende, med 2 sejre mere og en helt igennem fantastisk weekend.

”Jeg var før weekenden spændt på hvordan det nye samarbejde med både Target Racing og Timur ville forløb, men det kunne jo på ingen måde have gået bedre, lige nu er jeg helt oppe og køre og kan slet ikke forstå hvad vi har udført, helt uden nogen form for problemer, bare en helt perfekt weekend” siger Schandorff efter at være kommet ud at en helt vild varm racer. ”Det er jo lige som det koger inde i raceren med den varme der er her, så nu skal vi hjem og fejre vores 3 sejre og begynde at gøre klar til næste weekends 2. runde af Lamborghini Super Trofeo i Abu Dhabi".

Scandorff/Boguslavskiy fører nu serien og de er allerede klar til at forsvare denne føring i næste runde hvor der også køres 3 race over weekenden.

To be continued

Kim D Jensen


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  •