Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bil nyt

Kom og mød en dansk bilproducent

Bil nyt 
08/02/19 

Agile Automotive viser den grønne kulfiber racer frem på Motorshow Herning.
Hvor tit sker det at man kan møde en dansk bilproducent??? Agile Automotive udstiller i weekenden på Motorshow 2019 i MCH Messecenter Herning. Vi viser vores dansk designede og dansk produceret kulfiber sportsvogn frem. Det er en super let lille racer på kun 600kg men med hele 300hk. Så det er rigtig sjov og ballade.
 


(Foto: Agile Automotive)

Ud over vi viser vores fine grønne Agile SCX prototype frem, så kan man hvis vejret tillader det komme ud og få en prøvetur.

I løbet af weekenden vil der på vores stand være mulighed for at prøve kræfter med iRacing og kører om kap i vores racesimulator. Derudover vil vi under Motorshow 2019 afholde en række konkurrencer, hvor du bl.a. kan vinde Agile Automotive T-shirts og gavekort til prøveture i Agile SCX 300HK kulfiber racer.

Agile Automotive