Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - B-E Sættevogn - SOLGT

Job & handel 
23/01/19 

 
 
 

Iveco Daily 35C17/P sættevognstrækker med en lukket sættevogn fra det vestjyske firma PMV Produkt i Videbæk

Det komplette træk er opbygget i Danmark og er synet og godkendt sammen, bilen er opbygget med drejeskammel til sættevogn. Bil og sættevogn kan køres på almindeligt kørekort/trailerkort B+. Trækket er på 7000 kg. Samlet totalvægt.
Daily'en har en motor på 166 hk med et moment på 380 Nm. Bilen har luftaffjedring på bagakslen.

Bil:
Prod. Iveco
Type. Daily 35C17P
Årgang. 2006
Km. 154000
Gear. 6 gear manuel
Motor. Diesel
Vægt. T 3500 kg - L 1100 kg

Bilen fremstår i pæn stand, der er få rustpletter på førerhus. Der er monteret kompressor og trykluftanlæg til bremser på sættevogn, bilen er med dobbeltkabine.Har de løse sæder. Bilen har stået inde i tør hal de sidste mange år. Nymalet for 4 år siden.

Sættevogn:
Prod. PMV
Årgang. 2006
Vægt. Se vedhæftede reg. attest for spec.
Mål. Længde 7,9 meter - bredde 2,3 meter
Indvendig højde 2,19 meter

Sættevognen fremstår i pæn stand, sættevognen er opbygge med læssebagsmæk, dobbelte bagdøre, samt dør i højre side, ovenlysvinduer. Der er lavet elektrisk installationer i kassen, disse er til 220 volt.

SOLGT

 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.