Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Martin Andersen: Mester klar til at forsvare titel

Super GT Danmark 
24/01/19 

Super GT DanmarkFor Team Andersen Motorsport er 2019-sæsonen for længst begyndt, selv om der endnu er et par måneder til det første løb. Martin Andersen vandt superklassen i dansk motorsport i 2018, og han og hans team gør nu alt for, at han kan forsvare sin titel i OK MOBIL 1 SUPER GT 2019. Her er der intet, der bliver overladt til tilfældigheder.
 

Især bliver der i teamet arbejdet seriøst med omstillingen fra turbo til V6.
- Vi forsøger ganske enkelt at optimere på alle måder, og vi har været på en messe i Birmingham for at finde noget, der kan give endnu mere fart, forklarer teamchef Geert Sachse.


(Foto: Friesenbiker.de)

Selv om bilen er ny, bliver den skilt ad i noget nær atomer for igen at blive skruet helt rigtigt sammen. Samtidig bliver både kører og bil skærmet lidt mere af under løb, og Martin Andersen forbereder sig personligt både i forhold til kost og mental udvikling.

- Vi gør alt for, at Martin kan forsvare mesterskabet. Det er også nødvendigt, for med teamchefer som Henrik Jacobsen og John Nielsen i feltet, så er vi oppe mod et par af de absolut dygtigste til at sætte en kører og en bil helt rigtigt op til et løb, forklarer Geert Sachse.

Andersen Motorsport arbejder igen i år med en komplet team, og i forberedelserne frem mod Super GT Danmark-sæsonen planlægger teamchefen en to-dages træning på en bane, og det bliver bag lukkede porte.

Martin Andersen er 24 år, og han kommer fra Løgstrup. Selv om han faktisk fik en skuffende start på 2018-sæsonen med motorproblemer, så viste han sig alligevel i finalen som en suveræn mester.

- Vi glæder os over, at flere nye dygtige kørere har sluttet sig til klassen, men det betyder også, at konkurrencen i Super GT Danmark bliver så tæt, at der ikke bliver råd til at sætte noget til i starten. Derfor arbejder vi på at skabe den perfekte bil til Martin, og han vil selv møde op i topform, siger Geert Sachse.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Martin Andersen
  •