Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Internationalt løb til Ørnedalsbanen i Sæby

Rallycross 
21/01/19 

2018 har været en god sæson for Frederikshavn Sæby Autosports medlemmer, her blev det til 7 Podie pladser i Danmarks Mesterskabet i to offroad-discipliner i Rallycross og Crosskart.
Klubbens medlemmer har sæsonen igennem været flot repræsenteret både nationalt og internationalt, så da det blev muligt for klubben at afvikle et internationalt løb på lokal grund slog bestyrelsen til, klubben gik igennem de nødvendige kontroller for at kunne afvikle et internationalt løb med success.
 

North European Zone (NEZ) Mesterskabet i crosskart bliver i år afviklet på over 4 afdelinger I henholdsvis Letland, Danmark, Sverige og Finland, medlemmerne i NEZ er: Belarus, Danmark, Estonia, Finland, Island, Letland, Litauen, Norge, Sverige.


(Foto: Hoffmann foto)

Crosskart er en stærkt voksende del af offroad-sporten, både nationalt og internationalt. Crosskart er delt op i 6 forskellige klasser, Mini, 85ccm, 125ccm, 250ccm, 650cmm, Xtreme. Alle 6 klasser vil være repræsenteret på Ørnedalsbanen den 15+16 juni.


(Foto: Hoffmann foto)

Klubben er stolte over at kunne afholde et internationalt løb på Ørnedalen, et sådanne løb vil generere meget positivt til lokalområdet, klubben sætter stor pris på de mange frivillige der bruger deres fritid på at gøre det muligt at afholde løbet.


(Foto: k-j-foto)

Der vil være informationsmøde vedrørende fremtiden for Ørnedalsbanen den 6/2 kl 19:00 på Skovalleen 19 9300 Sæby (Nordjysk VVS):
fsas.dk/Nyheder/

Stefan Thomsen