Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Fynsk Europamester fortsætter i GT4 for tyske Phoenix Racing

GT4 European Series 
18/01/19 

- det officielle Audi Sport team
En ny fantastisk kontrakt sikrer racerkører Nicolaj Møller Madsen endnu et år som kører for det officielle Audi Sport team. En kontrakt, der bringer ham tættere på sit altoverskyggende mål om den eftertragtede fuldtidskontrakt med Audi Sport inden 2021.
 

Et hæsblæsende 2019 er startet for det unge, fynske stortalent, der har sikret sig karrierens hidtil bedste kontrakt. Den kommer i kølvandet på Nicolajs sejr i kampen om Europamesterskabet 2018, og det har også medvirket til, at der i 2019 kommer en ny hjelm i teamet, da en ung schweizisk racerkører ved navn Cedric Freiburghaus har udset Nicolaj, som hans teamkammerat.

Den nye teamkammerat, Audi og Phoenix Racing viser med den nye kontrakt, at Nicolaj er en essentiel brik for at sikre Europamesterskabet endnu engang.

”Det er fantastisk at have Nicolaj med igen for fjerde år i træk. At følge hans udvikling, og se hvordan han er ved at blive en fast brik for os og Audi. Hans hårde arbejde betaler sig mere og mere, og jeg er sikker på, at vi i fællesskab vil tage næste skridt på rejsen mod succes”.
- Dennis Hirtz, marketingchef Phoenix Racing

For Nicolaj har den nye kontrakt også en anden fordel, da den økonomiske del af kontrakten aldrig har været mindre.

”Jeg er utrolig glad for, at jeg allerede nu har en kontrakt i hus, da jeg elsker at køre for Audi og Phoenix. Jeg får lov at gå mit fjerde år i møde med dem, og det er helt fantastisk. Kontrakten er sat sammen til min fordel, hvilket er medvirkende til at vi allerede nu kan bekræfte, at vi kører om Europamesterskabet i 2019 på seks forskellige europæiske racerbaner, i hele 12 løb”.
- Nicolaj Møller Madsen, racerkører for Phoenix Racing 2019

Flere spændende tiltag venter forude i 2019
For hver tilbagelagt kilometer jagter Nicolaj drømmen om at blive fabrikskører for Audi.

Blandt andet forelægger der en mulighed fra Audi og Phoenix Racing om, at Nicolaj kan komme til start i GT3 til verdens største racerløb Nurburgring 24h løb og det vil blive Nicolajs helt store chance for tage det sidste skridt mod kontrakten. Det kræver benhårdt arbejde og et solidt økonomisk fundament, at kunne deltage og få succes i GT3 hvilket er hvad Nicolaj og Phoenix arbejder frem mod lige nu.

”Vi vil gøre vores bedste hos Phoenix Racing for at støtte Nicolaj i at nå sit mål. At Cedric bliver anden kører på bilen er første skridt i den rigtige retning mod Europamesterskabet. Begge har de vist deres talent i 2018, og med Nicolajs færdigheder og erfaring er vores Audi nr. 1 i trygge hænder. Det bliver en spændende sæson, som jeg ser meget frem til”.
- Ernst Moser, teamchef Phoenix Racing

Phoenix Racing Denmark


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •