Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Kører information

Velkommen til vores 30 års jubilæumssæson.

Kører info 
16/01/19 

Så har vi de første datoer på plads med racerskoler 2019. Vores jubilæumsår…
I 2019 er det 30 år siden vi var med til at arrangere den første racerskole på Ring Knutstorp. I de 30 år der er gået siden, er det blevet til lige knap 2500 deltagere på vore kurser. Ikke alle har indløst deres licens, men udelukkende deltaget i kurserne, for at få en sjov og lærerig oplevelse.
 

Men langt størsteparten af vore deltagere, har dog på et eller andet tidspunkt, indløst deres banelicens og kørt motorløb. Og en del af dem, er stadig aktive i dag. Det har været en fantastisk rejse. Og vi har mødt så mange skønne mennesker, og fået rigtig mange venskaber, som holder ved den dag i dag. Det er vi rigtig taknemmelige for, og vil sige rigtig mange tak for de mange år.

Racerskoler.dk / Søgård Kurser, har i det seneste tiår udviklet sig til at være Danmarks førende udbyder af racerskoler og avancerede kurser med motorsport for øje. Bag racerskoler.dk står den tidligere racerkører og landstræner Hans-Jørn Søgård Andersen, som har stået ‘fadder’ til mange af de racerkørere, som i dag kan opleves på de danske racerbaner.

Foreløbige datoer 2019 :
25./26. marts Padborg Park
28./29. marts FDM Jyllands Ringen

Hvis du gerne vil have en racerlicens og være en del af dansk banesport, så er der mange gode grunde til, at du skal vælge racerskoler.dk. Her er et par eksempler:

• I 2014 bestod 85 af vores 87 kursister DASU’s obligatoriske prøve. Og i 2013 har 78 ud af 79 kursister bestået den obligatoriske DASU prøve. Og i 2014 er der kun 2 på vores 4 hold der ikke fik licensen i første omgang.
• I 2015 bestod 83 af vores 85 kursister DASU´s obligatoriske prøve.
• I 2017 bestod 76 af vores 76 kursister DASU`s obligatoriske prøve.
• I 2018 bestod 69 af vores 69 kursister DASU´s obligatoriske prøve.
• På baggrund af uvildige og anonyme evalueringer, foretaget af DASU, ligger ca. 93% af tilbagemeldingerne for racerskoler.dk på et 4- eller 5-tal, hvor 5-tallet er topkarakteren

Søgård Kurser