Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Frederik Schandorff sejrer ved Dubai 24H

24H Series 
15/01/19 

Frederik Schandorff vandt helt suverent 24H løbet i Dubai i SPX klassen i sin Lamborghini Super Trofeo, med hele 5 omgange ned til nr. 2 i klassen.
Frederik førte fra stor til mål og til trods for stor frustration at de ikke måtte køre stærkere end 2:02:00, kom de godt igennem. Hvis de i løbet kørte hurtigere, ville de få en straf på 10L mindre brændstof = flere pitstop.
 


(Foto: 24H Series)

Frederik satte pole for holdet og kørte før løbet i tider under 2:00 min, så det kan være frustrerende efter hver sektor at skulle justere farten så den ikke kom under grænsen. Det er jo lige som ikke rigtig race, når man skal køre og begrænse sig selv.


(Foto: 24H Series)

"Både vores strategi og køre setup fungerede fint og vi var forskånet for større uheld. Og samtidig kunne vi blande os med GT3 bilerne - det var super fedt, og rigtig fedt med den første 24H sejr på CV'et. Det er jo en super god start på det nye år, hvor vi snart kan melde noget ud om hele sæsonen.

Se mere på facebook.com/frederikschandorffracing/

Kim D Jensen


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Dubai
  • 12/01/19 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS