Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Chefmekaniker til Super GT-team

Job & handel 
08/01/19 

 
 
 

Chefmekaniker søges til Super GT-team

NH Motorsport søger chefmekaniker til 2019-sæsonen.

Efter tre sæsoner i DTC, har vi nu skiftet klasse, derfor omstrukturerer vi til 2019-sæsonen og søger en dedikeret person til rollen som chefmekaniker.

Du vil få ansvaret for, at bilen er køreklar inden og under løbsweekender, samt til vores egne events. Derudover sikre, at bilens setup er som specificeret af Race Engineer. Du vil referere til teamchefen og lede og assistere mellem to og fire mekanikere, samtidig med at have deadlines for øje. Derudover vil du indgå i samarbejde med en dækmand og en brændstofmand. Det er vigtigt for os, at du kan inspirere til samarbejde og holdånd, og kommunikere klart og positivt.

Vi søger en, der vil dedikere ugedage og weekender til at servicere, vedligeholde og optimere vores racerbil. Erfaring er en fordel, men ikke et krav.

NH Motorsport er et team, hvor sammenhold og god omgangstone betyder meget. Gode relationer internt i teamet, i paddocken, samt til sponsorer er essentielt for vores hold. Vi værdsætter en dynamisk, struktureret og effektiv arbejdsgang, og du kan derfor sætte dit eget aftryk på arbejdet.

Kontakt os nærmere, hvis det er noget for dig.

Mads Høg Engel
Team chef
Tlf. 60 17 55 53
E-mail mads@nhmotorsport.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.