Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bil nyt

Kom til Drive in Days hos SEAT

Bil nyt 
08/01/19 

En god måde at komme godt ind i det nye år er at være godt kørende! Det kan SEAT hjælpe med, for den anden weekend i 2019 – 12.-13. januar – har alle SEAT-forhandlere Drive in Days med ekstra gode tilbud på Mii Style, Leon og Leon ST.
 


SEAT Mii
(Foto: SEAT)

Hvis man køber en SEAT Mii Style 1.0 MPI 60 hk med 5 døre, får man ikke alene karrosserifarvede sidespejle og dørgreb, aircondition, fartpilot, parkeringssensor bag, You&Mii app integration og Safety Assist, der kan nødbremse bilen automatisk. Under Drive in Days medfølger der derudover Easy Flex og en vinterpakke, så du får højdejusterbare forsæder, dobbeltbund i bagagerummet, splitbagsæde, varme i forsæderne og el-opvarmede sidespejle oveni.


SEAT León
(Foto: SEAT)

Der er også gode tilbud på SEATs populære bil i mellemklassen, Leon. Den sporty FR-model har i forvejen bl.a. FR-sportsæder med røde syninger, sportslæderrat og 17” FR-alufælge. Under Drive in Days medfølger der desuden en FR-pakke med navigation, Full Led lys, Full Link med Apple Carplay samt digital instrumentering. Samme pakke medfølger desuden til den luksuriøse Leon Xcellence, der som standard har bl.a. KESSY-nøglefri betjening, parkeringssensor bag, LED-baglygter og 17” Xcellence-alufælge.

Der er begrænset antal - så skynd dig ned til Drive in Days hos din lokale SEAT-Forhandler.

Skandinavisk Motor Co. A/S - SEAT