Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bil nyt

Kom til Købers Marked og oplev IQ.DRIVE – den intelligente Volkswagen

Bil nyt 
07/01/19 

Volkswagen skyder det nye år i gang med introduktionen af de nye IQ.DRIVE-modeller, der kommer udstyret med en omfattende pakke af intelligente førerassistentsystemer. De nye IQ.DRIVE-versioner af Golf, Touran og Tiguan kan opleves til Købers Marked hos Volkswagen-forhandlerne i weekenden den 12. -13. januar.
 

Vi er på vej mod en fremtid med selvkørende biler, og Volkswagen viser allerede nu vejen dertil med et stort udvalg af førerassistentsystemer, der gør hverdagen bag rattet endnu mere sikker og komfortabel i en Volkswagen.


(Foto: Skandinavisk Motor Co. A/S - VW)

Nu sætter Volkswagen yderligere fokus på de mange innovative førerassistentsystemer med introduktionen af de nye IQ.DRIVE-modeller, der for en beskeden merpris på 1.000 kr. er udstyret med en omfattende pakke af førerassistentsystemer og IQ.DRIVE-designdetaljer til en samlet værdi af 40.000 kr. Golf, Touran og Tiguan kan alle leveres som IQ.DRIVE-modeller, der er udstyret med Lane Assist, Blind Spot Sensor, Emergency Assist, Light Assist, Køassistent (kun i forbindelse med DSG-gear) og Park Assist.


(Foto: Skandinavisk Motor Co. A/S - VW)

De intelligente førerassistentsystemer i Volkswagens IQ.DRIVE-modeller hjælper med at holde bilen i vognbanen, skifte mellem nær- og fjernlys, holde øje med trafikanter i den blinde vinkel, hjælper med parkeringen, og accelererer og bremser automatisk ved køkørsel. Skulle føreren miste bevidstheden, bremser bilen endda selv ned og sætter nødblink til. Alt dette løfter den i forvejen høje sikkerhed i Golf, Touran og Tiguan til nye højder, og selv om føreren ikke altid mærker de intelligente systemer i hverdagens kørsel, giver det en tryghed at vide, at de er der.


(Foto: Skandinavisk Motor Co. A/S - VW)

De nye IQ.DRIVE-modeller kan fås til priser hvor du bliver fornuftigt kørende i klassikeren Golf udstyret med en 115 hk stærk og brændstoføkonomisk 1,6 TDI-motor. Ønskes mere plads, tilbydes Golf IQ.DRIVE 1,6 TDI også i Variant-versionen med et 605 liter stort bagagerum. Til den store familie, der har behov for en bil med ekstra fleksibilitet og flere siddepladser tilbydes den populære 7-personers Touran som IQ.DRIVE-model i kombination med en 115 hk 1,6 TDI-motor. Ønskes ekstra motorkraft kan Touran IQ-DRIVE også leveres med en raffineret og stærk 150 hk 2,0 TDI-motor.

Det kraftfulde og stilrene design, den høje siddeposition og køreegenskaber på og uden for asfalten har gjort Tiguan til en af de mest populære SUV’er i klassen. Tiguan tilbydes også i en IQ.DRIVE-version i kombination med den momentstærke 150 hk 2,0 TDI-motor og 6-trins manuel gearkasse til priser fra 394.895 kr. De nye IQ.DRIVE-modeller tilbydes også på privatleasing til attraktive priser.


(Foto: Skandinavisk Motor Co. A/S - VW)

De nye IQ.DRIVE-modeller kommer ikke kun komplet udstyret med assistentsystemer, de byder også på en stribe designdetaljer, der er unikke for disse modeller. De er alle udstyret med specielle letmetalfælge, sorte sidespejle, pedaler i børstet ædelstål, IQ.DRIVE-trinlister, projektion af IQ.DRIVE-logo ned på asfalten ved fordørene og et interiør med et smart og eksklusivt IQ.DRIVE indtræk. Alt dette giver IQ.DRIVE-modellerne en unik og eksklusiv appeal.

Føler man sig fristet af de nye IQ.DRIVE-modeller eller en anden ny Volkswagen-model, tilbydes de til en attraktiv finansiering med en fast rente på 1,95 % eller en lav variabel rente på 0,95%. Rentetilbuddet er gældende frem til d. 31 januar 2019. På volkswagen.dk finder du en Finansieringsberegner, der hurtigt kan lave en låneberegning og give et godt overblik over finansieringen på en ny Volkswagen.

De nye IQ.DRIVE-modeller og mange andre gode tilbud kan opleves hos Volkswagen-forhandlerne i weekenderne d. 5.-6. og 12.-13. januar.

Skandinavisk Motor Co. A/S - VW