Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bil nyt

Køb ny bil hos Nissan til Nytårskur og vind den!

Bil nyt 
04/01/19 

I weekenden den 5. og 6. januar afholder Nissan traditionen tro åbent hus med Nytårskur.
I weekenden den 5. og 6. januar afholder Nissan traditionen tro åbent hus med Nytårskur. Og i lighed med de seneste par år kan en ny Nissan-ejer blive den heldige vinder af den selvsamme bil, der er købt i forbindelse med Nytårskuren.
 

Og der er flere gode grunde til at handle med Nissan i denne weekend: Ved køb af en ny Nissan Qashqai eller X-Trail fås gratis tilbehør for kr. 10.000 med i købet. Og der er et års ekstra gratis strøm ved køb af en Nissan LEAF elbil – altså i alt tre års gratis strøm. Derudover har Nissan Micra fået en ny motor med nu 100 hk. Det skal fejres med kr. 10.000 i rabat på udvalgte varianter.


(Foto: Nissan)

Vind din nye bil – igen i år!
Hvis man vælger at købe en ny Nissan personbil i weekenden 5. og 6. januar, kan man vinde den! Helt op til en værdi på 300.000 kr. De forgangne år, har de heldige købere valgt Qashqai. Og de endte altså med at komme hjem med en gratis drømmebil!

For 10.000 kr. ekstraudstyr med i prisen
Nissan Qashqai har fået nye, stærkere motorer, og tilbydes nu med en helt ny 1.3 liters benzinmotor med to forskellige ydelser på henholdsvis 140 hk og 160 hk. Såvel brændstofsforbrug som CO2 udslip er formindsket. Der er også kommet et helt nyt automatgear med dobbeltkobling – DCT. Og NissanConnect navigation og infotainment systemet er opgraderet med nye smarte funktioner.

Nissan Qashqai 1.5 dCi diesel motor er samtidig blevet kraftigt opgraderet. Mere end 90% af motordelene er blevet ændret. Generelt sælges Qashqai diesel til samme pris som benzin. Og i forbindelse med Nytårskur starter en privatleasing kampagne med udbetaling på kr. 4.995 og månedlig pris fra kr. 2.995. Generelt sættes prisen også ned på denne variant med kr. 10.000.

Storebror X-Trail findes også på lager. Her er der ligeledes for kr. 10.000 ekstraudstyr med i prisen.

Spar kr. 10.000 på Nissan Micra med ny 100 hk benzinmotor
Til Nytårskur skal det fejres, at Nissan Micra nu kommer med en ny 100 hk benzinmotor. Derfor starter en kampagne med kr. 10.000 i rabat på de veludstyrede varianter Acenta, Acenta Comfort Pack og N-Connecta.

Så der er mange gode grunde til at overveje køb af en ny Nissan til Nytårskur hos alle Nissan-forhandlere i weekenden den 5. og 6. januar 2019 mellem kl. 11 og 15.