Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - DTC-Fælge m dæk

Job & handel 
03/01/19 

 
 
 

4 sæt Original DTC fælg # 139 FRFF-DTC1018G sælges monteret med DTC-slicks og 1 sæt m regndæk. Dimension 10 x 18 Et35. Dækkene er Yokohama Advan 280/650-R18 og der er mellem 45-75% gummi på dækkene.

De sælges til afhentning på Jyllands Ringen lørdag d 5. januar for kr 4.000,00 pr sæt. Efter lørdag d 5/1 er prisen kr 4.500,00 pr sæt.

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.