Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Nymark Racing laver aftale med Nicolai Aaberg Hansen.

Super GT Danmark 
04/01/19 

Super GT DanmarkLige inden årsskiftet kom det frem at Nicolai Aaberg Hansen havde købt en bil af Nymark Racing. Nu har teamet og Nicolai indgået en aftale som betyder at den talentfulde racerkører vil køre hos Nymark Racing i den kommende sæson.
 

I DTC stillede Nicolai Aaberg Hansen op med sit eget team. Det vil han sådan set forsætte med i 2019 sæsonen, men det bliver under andre omstændigheder.

Nicolai og hans mekaniker team vil forsætte, som de tidligere år i DTC. Den store forskel er at der nu er endnu flere dygtige teamkolleger at 'sparre' med.


Michael Outzen og Nicolai Aaberg Hansen.
(Foto: Nymark Racing)

"Vi får et dygtigt team at dele erfaringer med, det bliver super fedt ikke at være alene" siger Nicolai og forsætter, "Nu er vi ikke alene om at udvikle på bilen, men får hjælp fra erfarne folk i klassen. Jeg glæder mig meget til samarbejdet og tror jeg vil udvikle mig meget i år" fortæller den 26-årige racerkører.


Der er store forventninger til en spændende sæson.
(Foto: Andreas Houmann)

Nicolai Aaberg Hansen vil deltage i AM mesterskabet og både han, teamchef Michael Outzen og resten af Team Nymark Racing, er sikre på at Nicolai vil køre med i top otte, når vi kommer frem til midten af sæsonen.

I Nymark Racing er både Frederik Nymark og Michael Outzen glade for den nye aftale. Michael Outzen har arbejdet intensivt på at få Nicolai Aaberg Hansen ombord, efter han viste interesse for at skifte klasse.

"Jeg kender Nicolai fra et talent program, jeg tidligere har kørt. Han er lidt mere upoleret end de andre gokart kørere jeg kender til, og nu skal vi have lært ham lidt 'vildskab og teknik.' fortæller teamchef Michael Outzen om aftalen.


Nicolai Aaberg Hansen stiller op i AM mesterskabet.
(Foto: Stumpphoto.dk)

Michael Outzen fortæller endvidere at aftalen giver Nicolai mulighed for at skyde genvej i den nye klasse, med den hjælp han får fra teamet, vil det give ham et godt afsæt i starten af sæsonen.

Super GT klassen kommer i denne sæson rundt på alle tre permante asfaltbaner i Danmark, samt en tur til det krævende CHGP byløb i de københavnske gader. Løbene er fordelt således i årets kalender:

27. - 28. april - Padborg Park, Padborg Open
25. - 26. maj - Ring Djursland, Super GT weekend
7. - 9. juni - Jyllandsringen, Juniløbet
22. - 23. juni - Ring Djursland, Midsommerløbet
3. - 4. august - Bellahøj, Copenhagen Historic Grand Prix
24. - 25. august - Padborg Park, Night Race
12. - 13. oktober - Padborg Park, Finalen

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Michael Outzen
  • Nicolai A. Hansen
  • Nymark Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS