Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Nymark Racing og Mikkel C i nyt samarbejde

Super GT
Danmark 

27/12/18 

Super GT DanmarkI vinterperioden sker der altid nyt i dansk motorsport. Nye alliancer, kørere der skifter klasser og biler. Til sæsonstart i 2019 vil et nyt samarbejde se dagens lys og det bliver et spændende et af slagsen. Nymark Racing og Mikkel C Johansen har indgået et spændende samarbejde !
 

Mikkel C vil i sæson 2019 køre i en Super GT bil ved Nymark Racing og forlader dermed DTC serien. Mikkel har tidligere testet den potente 'DST' racer ved flere lejligheder og hans forventninger til 2019 sæsonen er høje.

"Selvfølgelig vil jeg gerne vinde det hele" siger Mikkel C, men han kommer også til den nye klasse med en vis ydmyghed. Han er klar over han skal trække på den erfaring han har fra de klasser, han har deltaget i før DTC sæsonerne og den erfaring det nye team har.


Mikkel C og PR chef Anika Krickhahn Larsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Hos Nymark Racing Racing indgår jeg i et større team hvor både Frederik Nymark og jeg kan dele erfaring og hjælpe hinanden frem mod top placeringer" fortæller Mikkel C om samarbejdet.

Mikkel C ser en mulighed for at begge kørere kan køre sig i top-3 i 2019 mesterskabet, ved at samarbejde og dele erfaringer gennem hele sæsonen. Han ser også frem til at arbejde sammen med Michael Outzen, som han er sikker på også vil være en stor hjælp.

Frederik Nymark er også glad for aftalen og glæder sig til at skulle have Mikkel C som teamkammerat.

"Det er dejligt at få en top kører ind i teamet. Jeg er sikker på at vi kan sparre og arbejde godt sammen. Vi vil kunne hæve standarden i teamet og køre om topplaceringer" fortæller Frederik Nymark om den nye aftale.


Efter planen kommer der fire biler i Nymark Racing i 2019.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamejer Frederik Nymark er sikker på at det nye samarbejde vil kunne bringe Nymark Racing i top tre på både team og kører fronten.

Også teamchef Michael Outzen glæder sig til den nye sæson. Han er sikker på at to modne kørere i teamet vil blive et løft for teamet.


Michael Outzen og Mikkel C

"Jeg er sikker på at deres modenhed og alder er optimal for teamet. Det har været sjovt at arbejde med mange unge kørere som sidste år, men jeg er sikker på at den nye aftale løfter teamet i den kommende sæson" fortæller Michael Outzen, da jeg hiver ham væk fra julefrokosten.

For dem som kender Mikkel C fra DTC serien, så vil de vide at han kan følges på flere medier i løbet af en løbsweekend. Mikkels trofaste PR chef - Anika Krickhahn Larsen vil også til denne sæson bidrage med sjove og aktuelle indlæg på de sociale medier !


Både Mikkel C og Frederik Nymark skal køre i mørke i år.
(Foto: Motorsporten.dk)

Hvordan resten af Nymark Racing kommer til at se ud i den kommende sæson, er stadig en smule usikker. Teamet har solgt en bil til Nicolai Aaberg Hansen, men håber at han bliver i teltet, selv om han måske vælger at starte sig eget team.

Louise Frost som i 2018 viste sig som et stort talent, har valgt en anden indgang til motorsport i næste sæson, så hun vil kun være til stede som gæst og ikke racerkører i næste sæson.

Teamets sidste bil er så godt som besat. Der mangler nogle få detaljer, før de sidste aftaler kommer på plads, men her håber Nymark Racing også på en velkendt og talentfuld kører i den sidste bil.

Der er ingen tvivl om at Super GT Klassen bliver spændende i den kommende sæson. Nye kørere og teams kommer til, tidligere kørere har fået mere erfaring med bilen. Der er lavet nye TV aftaler og alle biler kører med samme motor. Hos Nymark Racing kan de ikke vente til foråret kommer, så bilerne kan blive luftet.

Kalenderen for Super GT klassen i 2019 bliver således:
27. - 28. april - Padborg Park, Padborg Open
25. - 26. maj - Ring Djursland, Super GT weekend
7. - 9. juni - Jyllandsringen, Juniløbet
22. - 23. juni - Ring Djursland, Sommerløbet
3. - 4. august - Bellahøj, Copenhagen Historic Grand Prix
24. - 25. august - Padborg Park, Night Race
12. - 13. oktober - Padborg Park, Finalen

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Mikkel C. Johansen
  • Nicolai A. Hansen
  • Nymark Racing
  •