Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Talentfuld kører i nyt team

Super GT
Danmark 

15/12/18 

Super GT DanmarkHenrik Jacobsen har den første kører på plads i det Team Formula Sport, der i 2019 vender tilbage til dansk motorsport i Super GT Danmark. Det er den talentfulde Lasse Poulsen, der har sat sit navn på en kontrakt.
Dermed fortsætter Lasse Poulsen i superklassen. Han kørte i 2018-sæsonen for Nymark Racing, og nu fortsætter han så i Team Formula Sport.
 

Lasse Poulsen havde en vanskelig debut i klassen, men i sæsonens finale fandt han endelig farten og viste, at han kan køre race med de hurtigste.

- Lasse er inde i en god udvikling, og så ved jeg, at han var en herregod gokartkører, så jeg ser virkelig hen til samarbejdet med Lasse, siger teamejer Henrik Jacobsen. Der er endnu et sæde ledigt i teamet.

- Jeg forhandlede med to kører, og så kom der et tredje emne til i går, så nu skal jeg til at vælge den ene, der er plads til, fortæller Henrik Jacobsen, der håber i løbet af få dage at kunne sætte navn på den kører, der bliver teamkollega med Lasse Poulsen.

Henrik Jacobsen stiller i 2019-sæsonen i Super GT med to biler i sit Team Formula Sport.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Lasse Poulsen
  • Team FormulaSport
  •