Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse
05/12/18

Det blev til dansk sejr i Asien, da dansk Malthe Jakobsen vandt på Sepang-banen i Malaysia den forgangne weekend. Det danske hold vandt bronze i FIA’s nye mesterskab, Nations Cup for GT3-biler.

Malthe Jakobsen fik sejr i Malaysia
Det danske F4-talent Malthe Jakobsen fik fuldt udbytte af sin deltagelse i de sidste to runder af South East Asia F4 Championship, da den unge thybo sejrede i det sidste af de fire løb på Sepang-banen i Malaysia den forgangne weekend.
Læs mere på Malthes Facebookside her.

Dansk Bronze ved FIA GT Nations Cup
Det danske hold i den første udgave af FIA’s nye mesterskab Nations Cup for GT3-biler sikrede sig den forgangne weekend i Bahrain tredjepladsen blandt de 18 deltagende nationer. Johnny Laursen/Nicklas Nielsen kørte et stærkt finaleløb, og kæmpede sig op fra startplads 15 på grand prix-banen Bahrain International Circuit.
På samme bane kom Nicolaj Møller Madsen og hans hollandske holdkammerat i mål på andenpladsen i den såkaldte GT4 International Cup.

Se highlights fra Nations Cup-hovedløbet, hvor Nicklas Nielsen og Johnny Laursen kørte sig frem til tredjepladsen:

Det sker

Anden afdeling af ALMS
Tre danskere er til start når anden afdeling af Asian Le Mans Series (ALMS) afvikles den kommende weekend på Fuji-banen i Japan. I LMP 2 er Anders Fjordbach igen til start for Algarve Pro Racing, Christian Olsen deltager i LMP3 for Ecurie Ecosse, og Benny Simonsen i GT Cup. Sidstnævnte vandt sin klasse i første runde.

Valdemar Eriksen i Bahrain
Også den kommende weekend er der dansk deltagelse i internationalt løb på Bahrain International Circuit. 15-årige Valdemar Eriksen deltager i anden runde af MRF Challenge i klassen Formula 2000. Runden består fire løb.

Husk at høre podcasten Det ternede flag, hvor vi analyserer Abu Dhabis Grand Prix, der lukkede og slukkede for 2018-sæsonen. En på mange måder fantastisk sæson og rekordhøj pointscore til Kevin Magnussen.