Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

E-Sport

E-sport godt fra start i DASU

E-Sport 
29/11/18 

Det officielle DM i simracing er kommet godt fra start i DASU. Danish E-sport Racing Championship, DERC, tog hul på en ny æra i DASU, da starten gik til første afdeling af DM-serien.
Det skete i pc-spillet iRacing, og serien, der afvikles med Audi R8 LMS-racere og to sprintløb per afdeling, havde til første afdeling knap 90 deltagere.
 

145 deltagere er tilmeldt serien, som dermed har lukket for tilmeldinger.

Racerkørere fra den virkelige verden som Lasse Sørensen, Daniel Lundgaard, Nicolai Sylvest, Andreas Jochimsen og Kasper H. Jensen er oppe mod garvede og lynhurtige simracere som Dali Jankovic, Thomas Hjeresen, Alexander Lauritzen og mange flere.

Onsdag aften har 125 kørere kvalificeret sig til de to løb på Imola, der udgør anden afdeling af DERC. Hurtigst i prækvalifikationen, der fordeler kørerne på serverne efter hvor hurtig tid de har sat i sessionerne, var Lasse Sørensen foran Daniel Lundgaard. To kørere, der også var med helt fremme i første afdeling.

Samlet fører Dali Jankovic foran Alexander Lauritzen og Steffen Overgaard Kristensen. Se den samlede stilling her.

Løbene i DERC kan følges live på YouTube. Se mere på esport-racing.dk.