Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 3

Christian Lundgaard tester GP3 i Abu Dhabi efter Formel 1 løbet

Grand Prix 3 
24/11/18 

I ugen efter denne weekends sidste afdeling af Formel 1 verdensmesterskabet på Yas Marina banen i Abu Dhabi, skal der afvikles flere tests på banen. Udover Formel 1, skal også GP3 teste på Yas Marina.
Og her skal 18-årige Christian Lundgaard teste for ART Grand Prix, der i skrivende stund fører GP3 mesterskabet.
 

GP3 skifter næste år navn til Formel 3 og lancerer en ny bil med HALO og DRS, som man kender det fra Formel 1. Formel 3 bliver dermed det helt naturlige skridt på vejen mod Formel 1, da løbene afvikles i forbindelse med Formel 1 weekenderne. Testen afvikles over tre dage fra 29. nov. til 1. december. Christian Lundgaard har allerede lidt erfaring fra GP3, da han i år med kort varsel blev indsat til GP3 løbet på Paul Ricard.


Christian Lundgaard kørte tidligere i år en afdeling af GP3 på Paul Ricard.
(Foto: GP3 Series)

”Jeg glæder mig utrolig meget til igen, at køre GP3” fortæller Christian Lundgaard. ”Også fordi, det er en så speciel bane og sted. Jeg har jo kørt GP3 tidligere i år, så det er en lille fordel. Målet er at køre i serien med de nye biler næste år, så ved denne test gælder det om, at vise hvad jeg kan og samtidig lære så meget som overhovedet muligt”.

Christian Lundgaard er tilknyttet Renault Formel 1 teamets Sport Academy og vandt i år rookiemesterskabet i Formula Renault Eurocup. I 2017 vandt Christian to mesterskaber i Formel 4.


Christian Lundgaard er tilknyttet Renault Sport Academy, Formel 1 teamets juniorprogram.
(Foto: GP3 Series)

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS