Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Anmeldelser af bøger, spil, CD'er, m.m.

Motorsporten.dk´s julegave-ide service

Anmeldelser 
21/11/18 

Så er der gået et halvt år igen!
Jeg forstår godt, hvis Motorsporten.dk's læsere tænker: ”Hva´ mener han..!??”
Jeg er i den heldige situation/position, at være boganmelder på nærværende web-site. Fra forlaget ”Veterania” modtager jeg i maj og november de seneste udgaver af de to MC-tegneserier: MOTOmania og Joe BAR Team… det er ”Veterania”´s politik, at udgive i maj/november.
 

Den første ”MOTOmania” anmeldte jeg helt tilbage i 2014… ”Joe BAR Team” kom først til i 2017. Jeg kendte i forvejen ”MOTOmania” fra det tyske MC-blad ”Das Motorrad”, mens Joe Bar er et nyere bekendtskab.

De to tegneserier ligger MEGET tæt op ad hinanden - vidste jeg ikke bedre ville jeg tro, at Holger Aue (MOTOmania) og Stéphane Deteindre (Joe BAR Team) var en og samme person !! MOTOmania har eksisteret i en del år, så hvis vi har to tegnere, så har Stéphane nok luret lidt hos Holger Aue… anyway det er da bare ren WIN-WIN - så har vi to super-sjove MC-tegneserier.

Jeg er vild med de sjove, klodsede, uheldige, hurtige, charmerende gutter i begge serier… og som jeg nok har nævnt adskillige gange, så kan jeg igen-igen hente et album ned fra hylden og finde nye sjove detaljer i tegningerne fra både Holger Aue og fra Stéphane Deteindre. Der er god humor og sans for detaljen hos begge tegnere.

Jeg må indrømme, at jeg har et ”svagt” punkt for de to tegneserier… jeg kan kun på det varmeste anbefale disse to flotte albums. Det må være en oplagt julegave- eller mandelgaveide !! Jeg er sikker på, at den der får/vinder vil være mere end godt tilfreds!

Mange julehilsener fra: Gustav Gedestyr, Robert Røgslør, Bent Brembo, Anton Andenplads, Hans Hæsblæs, Ebbe Emhætte, Tino Tyvstart, Benny Bundgas, Uffe Udkørt og ”de nye”: Bob Harley, Tommy Tilt og Palle Patron… ”We wish you a happy full-gazz Christmas” !!

De seje MC-Albums kan bestilles hos din boghandler eller direkte fra forlaget: www.veterania.dk


Quiz - Konkurrence


Dette anbefalelsesværdige Joe BAR Team album kan blive dit!

Vi har lavet en frisk lille Joe BAR Team quiz, hvor du som Joe BAR Team/Veterania kender får muligheden for at deltage i konkurrencen om en "stribe" af de nye friske Joe BAR Team bøger, hvis du kan svare rigtigt på spørgsmålene.

Klik her for at komme til Joe BAR quizzen
For at kunne deltage i konkurrencen, skal du huske at skrive din e-mail ind, når quizzen er slut.

Vi gemmer ingen data - Oplysninger afgivet til denne konkurrence bliver slettet når vinderne er trukket den 5. december. Præmierne sendes direkte til quizvinderne fra forlaget Veterania.


Them