Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Topteam stiller op i Super GT

Super GT Danmark 
15/11/18 

Super GT DanmarkNavnet er nyt. OK Mobil 1 Danish Supertourisme er blevet til OK Mobil 1 Super GT Danmark, og det med et nyt motorlineup med flere heste og en fed lyd.
I 2019 får den populære klasse noget af et vitamintilskud. Ét af de absolutte topteams i dansk motorsport, Flexlease.nu Strøjer Tegl, har besluttet at køre Super GT.
Team Flexlease.nu Strøjer Tegl er ejet af Martin Frederiksen, Kent Bernsdorf og Jan Berg.
 

Det er den tidligere legendariske danske Le Mans-vinder og nuværende Formal 1-kommentator, John Nielsen, der fortsat er chef i temaet. Aftalen med dette topteam får det helt store smil frem hos promotor Tom Gaarde Pedersen.


(Foto: Motorsporten.dk)

- Det er et virkelig professionelt og helt fantastisk team, som nu også bliver en del af Super GT, og det gør mig da stolt, at netop Team Flexlease. nu Strøjer Tegl vælger at køre Super GT. Det siger noget om den udvikling, som klassen har været igennem på blot fire sæsoner, udtaler Tom Gaarde Pedersen.

Team Flexlease.nu Strøjer Tegl vandt med Lasse Sørensen det individuelle mesterskab i DTC i 2017, og det blev til teammesterskaber i både 2016 og 2017. Lasse Sørensen var også helt med fremme i 2018 og sluttede som nr. 2.


(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet er kendt for at producerer nye talenter og at styrke dansk motorsport. Dette var tydeligt i årets DTC-mesterskab, hvor de racerkører der har været inde over teamets ”talentfabrik” besatte 5 pladser af top 6 - blandt andet med placeringer som nr. 1,2 og 3.

At teamet nu også deltager i Super GT, er et udtryk for teamets ønske og vision om at samle dansk motorsport.
- Vi tror på, at sammen udretter vi meget mere, end hver for sig. Se dette som et opråb til hele motorsports-Danmark: Sammenhold er vejen til succes, udtaler en af temejerne, Kent Bernsdorf.


(Foto: Motorsporten.dk)

Temaet, stiller med to - måske endda tre - kørere i Super GT Danmark 2019, og flere muligheder er p.t. i spil. Teamchef John Nielsen ser hen til at være en del af Super GT i 2019-sæsonen.

- Nye biler, et nyt felt, nye baner. Det bliver spændende med nye udfordringer, og som teamchef glæder jeg mig da til forsat at udvikle nye talenter, og lige nu forhandler vi med flere spændende emner, siger John Nielsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tom Gaarde Pedersen har fire nye V6-racere i ordre på fabrikken i Frankrig. Den ene kommer der til at stå Team Flexlease. nu Strøjer Tegl, på, Den anden er en brugt bil som tidligere har kørt i Team Jørgen Hansen Biler.

Super GT Danmark

Danish Supertourisme