Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Racing Team Næsbjerg Gulve takker for sæson 2018

Legends Cup 
14/11/18 

Det var dog en vild sæson Lars Ebbesen fik lanceret med sit team. Og hvem siger at 2019 ikke kan risikere at blive lige så vild?
Hvorfor det? Der er allerede signet med de kørere der skal være de faste kørere i det store team.
 

Motorsporten :
Nåh Lars, sæson 2018 - Hvordan vil du bedst beskrive den..

Lars Ebbesen :
Jamen hvor skal jeg næsten starte....

Til sæsonen fik vi en ny bil - som jeg efter første test LIGE var ved at sælge tilbage til Tom Pedersen på Padborg Park.... Han skulle ikke have budt mig det halve af kostprisen så havde han fået den, for pokker jeg var træt af “pisset”. Der var bestemt nogle ting at arbejde med - og det gjorde vi så.
At købe en ny bil er på rigtig mange områder som at starte forfra fra 0. Igen - men vi fangede den sgu.

Efter sæsonens 2 første afdelinger af DM førte vi - noget vi under ingen omstændigheder havde turde hverken tro eller håbe på - MEN DET GJORDE VI....!!

Det gik også okay i Århus, men Solkongen ( Michael Søvang Christensen) var virkeligt stærkt kørende på bybanerne, som han også viste i København.....
Ingen tvivl om at Michael og jeg var kommet godt fra start i sæsonen, men altså - jeg må sgu sige at der var klem på ved de sidste par afdelinger af løbene i år, der var altså flere kandidater i feltet til at tage podie placeringerne.

Men at vi i teamet ender på 2 pladsen samlet i DM - DET havde jeg sgu gerne solgt den for inden sæsonstart :-)

Motorsporten :
Det har været utroligt så tæt især du og Michael har kørt hele sæsonen igennem, og på nærmest alle banerne blev der fra speakernes side kastet MANGE roser til jer for fair kørsel, noget der de forrige sæsoner måske var knapt så meget af vil nogen mene, hvad er din mening Lars?

Lars Ebbesen :
Jeg er sådan indrettet, jeg kører imod dig - som du kører imod mig, men jeg vil sgu gerne have en flot og hel bil med hjem efter HVERT heat, det der med at ligge og køre ind i hinanden og skubbe som mange kørere måske gør/gjorde da de kørte gokart, det skal de sgu pakke væk når de kører sammen med os i Legend klassen, det er pisse irriterende med dem der skal ligge og skubbe og puffe konstant, min tålmodighed rækker sgu ikke til det kan jeg mærke.

Jeg syntes faktisk at sæson 2018 generelt er det år der er kørt mest fair race hele feltet igennem, siden jeg kom med fra finaleløbet i 2012. Det vil jeg sgu gerne sende en `Høj 5´er ` herfra for - til alle kørende i klassen.
Men Michael og jeg har måske rørt hinandens kofangere ganske kort 2-3 gange i år, men ikke en eneste gang har det bevirket at man har vundet/tabt placeringer - DET er i min verden racerløb med respekt for hinanden.

Motorsporten :
Tidligere på sæsonen havde du svært ved presset ved at du lå med helt fremme - blev det bedre her til sidst syntes du.

Lars Ebbesen :
Hmm... Jah en lille smule, men jeg vil sige at finaleløbet hvor jeg jo var sikret min 2.Plads i DM - Det løb nød jeg virkeligt, og jeg kunne “slappe af” den weekend og forkæle vore gæster og mit team lidt ekstra måske, og om det er derfor jeg kørte som jeg gjorde ved jeg ikke, men med en finaleweekend der gav en 3´er en 1´er og dælme også en sejr i finaleheatet - det siger måske også en del om hvordan det er med det pres man føler der ligger på en når `det hele kører´....


Sæsonens medaljer for GSV/ENGEL - Legend #177.

Motorsporten :
Måske er det et dumt spørgsmål - men Lars, ser vi dig i Legend igen i 2019?

Lars Ebbesen.
JA - det gør I i den grad, mit team er med mig igen, og det er jo i bund og grund det der er hele baggrunden for at Jeg kan gøre det her jeg gør og gerne vil - uden dem - INGEN racerløb.
Jeg glæder mig til sæson 2019.

Motorsporten :
De sidste par sæsoner har du også gjort meget for familier med syge børn, børn i kørestole osv. For os der er på banerne alle weekender, der bare går forbi må jeg sige det er noget der rammer, i gør en stor forskel - det er man simpelthen slet ikke i tvivl om. Er det også noget der fortsætter i 2019?


Lars Bohnensach og Louis

Lars Ebbesen.
JA - med stort JA.... Jeg vil sige at det virkeligt er noget der er fantastisk at være en del af, og der har faktisk være besøg af en del nye familier i år.
Til et enkelt løb havde vi faktisk også besøg af en familie, som desværre ikke havde deres søn med denne gang, da han ikke overlevede kræften.


Lars Bohnensach og Philip

Det rammer virkeligt hårdt, men at familien fortsat kommer og stikker hovedet ind, ja det må jo betyde vi da gør et eller det rigtigt.
Vi er alle i teamet vilde med de dejlige børn, ja ja - og deres familier.


De dejlige børn på besøg ved finalen på Padborg Park 2018.

Motorsporten :
Har du styr på sæson 2019 med kørere??

Lars Ebbesen.
Jeps, og der bliver fuldt telt skal jeg hilse at sige, de faste kørere bliver :
Christian Nissen
Magnus Madsen
Jesper Juul Sørensen
Jesper Dalsgaard
Nanna Møller Kanstrup
Lars Bohnensach Ebbesen

Og så kommer Kim Aamodt & Christian Pedersen også og kører 2-3 løb hver.


‘Solkongen & Ebbe’ - Finalen 2018.

Det bliver en super god sæson med de rareste mennesker i teltet igen i 2019.

Motorsporten :
Det bliver et stort team igen i 2019. Vi ser frem til at følge jer igen.

Lars Ebbesen.
I er altid velkommen i teltet.

Jeg vil slutteligt gerne takke ALLE teamets sponsorer, ALLE er en del af det vi gør, og KAN gøre uanset hvor meget de forskellige hjælper os, en stor tak også til INNOTEC for levering af de bedste produkter til at holde bilerne flotte, og godt kørende.

En ekstra tak skal lyde til teamets 2 hovedsponsorer som er:
GSV - MATERIELUDLEJNING.
ENGEL WORKWEAR.

Tak til hele Legendklassen for sæson 2018. Tak for kampene, hyggen og hjælpsomheden. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻.


Hele Teamet efter finaleløbet

På hele Teamets Vegne.

Lara Bohnensach Ebbesen
GSV/ENGEL - Legend #177.


Et billede af GSV / ENGEL Legend #177 og Teamets nye lastbil. Finalen 2018.

Motorsporten.dk

Læs mere om:
  • Lars Ebbesen
  • Racing Team Næsbjerg Gulve
  •