Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bil nyt

Ny navigation til Opel Insignia

Bil nyt 
06/11/18 

Den største Opel har fået ny navigation med Live Traffic, der giver aktuelle trafikmeldinger via en opkoblet mobiltelefon, digitalradio DAB+ og TMC systemet.
 

Navigation og lydanlæg på Opel Insignia er fra modelår 2019 opdateret med ny grafik og nye funktioner. Det er nu muligt selv at opdatere kortdata i navigationen op til fire gange årligt som en gratis service, så snart nye kortdata er frigivet. Det betyder, at bilen ikke skal til service for at få lagt nye veje og ændringer ind i navigationen, og opdateringerne kan ske hurtigere end hidtil. Andre nyheder er Live Traffic, der sikrer løbende trafikinformationer via brugerens mobiltelefon, hvis den er koblet til bilens Bluetooth.

Er bilen udstyret med digital DAB/DAB+ radio får den også trafikinformation sendt digital til bilen, og endelig fungerer den traditionelle TMC – Traffic Message Channel – også med det nye system. Brugere af samme bil kan få hver sin profil, så bilen husker førerens individuelle favorit radiostationer, destinationer i navigationen og indstillingerne i klimaanlægget. Bilen kan håndtere op til fem forskellige brugere. Anlægget er forberedt til Apple CarPlay og Android Auto, når sidstnævnte engang bliver til rådighed på dansk.

Opel Danmark