Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Podcast: Mexicos GP med Mikkel Overgaard Pedersen

Diverse 
02/11/18 

Få indblik i Mikkel Overgaard Pedersens karriere, hør fra en insider om banen i ved Mexico City - og lyt til analysen af weekendens GP, et actionfyldt løb, der endte med suveræn hollandsk sejr og titel til Lewis Hamilton.
 

Mexicos GP 2018 var en på alle måder forrygende affære, da der blev vendt op og ned på topteamenes indbyrdes styrkeforhold. Max Verstappen og Red Bull Racing var i særklasse, Hamilton sikrede sig en historisk femte VM-titel.


(Foto: Porsche AG)

Vi sætter løbet, banen og Mexico under luppen sammen med en kører, der kommer frisk fra Autódromo Hermanos Rodríguez – Mikkel Overgaard Pedersen, Danmarks eneste repræsentant i Porsche Mobil 1 Supercup. Han giver et unikt indblik i den højtbeliggende bane, og vi hører samtidig om Struer-kørerens karriere og vej til Formel 1-cirkusset - og lidt om fremtiden.


(Foto: Porsche AG)

Mikkel Overgaard Pedersen har selskab af sportschef i DASU Bo Baltzer Nielsen. Værten er Bo Skovfoged.

Lyt med i DASUs podcast Det ternede flag - Mexicos GP her i iTunes eller Soundcloud.


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  •