Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Testdag på Padborg Park - Vigtig besked

Aquila Synergy Cup 
01/11/18 

Aquila Synergy Cup Aquila Synergy Cup har udsendt et forkert link til tilmeldingsformularen for testdagen på Padborg Park, den 10. november. De beder derfor alle om at tilmelde sig igen, via nedenstående link.
 

Testdagen på Padborg Park – her har indsneget sig en fejl!
Linket som man skulle melde sig på var forkert. Rigtigt link:
Aquila Synergy test på Padborg Park

De der har tilmeldt sig på linket skal melde sig til på det nye og rigtige link. Vi har ikke registreret nogen tilmeldinger. Opslaget er også blevet delt på Facebook, vi beder om at Jer der har delt det, igen vil dele dette opslag hvor det rette link er på. Vi beklager fejlen.

Ellers ingen ændringer:
Her en god mulighed for at prøve en Aquila Synergy racerbil, så skynd Jer at melde Jer til testdagen på Padborg Park lørdag den 10. november 2018 på Flyvepladsen 10 Padborg kl. 08:00 -16:00.

Aquila Synergy Cup er et naturligt trin op fra Gokart, og her kan du prøve at køre i en Synergy racerbil på en rigtig racerbane, alderskrav er 13 år.

Yderligere information ved manager Dan Suenson, tlf.: 40 52 11 30 / e-mail: dan@aquilaracingcars.com

Aquila Synergy Cup