Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

Foreningen YT-Nordic evaluerer 2018

Youngtimer 
30/10/18 

YT-Nordic kan med en hvis stolthed evaluere foreningens aktiviteter og resultater dette første år.
Foreningen YT-Nordic har i 2018 prioriteret at støtte op om de tre Youngtimer løb, som skulle afvikles i Sverige og Norge, fælles for disse løb er at de for nogle kørere betyder længere transport, øgede udgifter til bro/færge.
Hensigten har været at øge opmærksomheden og oplevelsen til disse løb, og forhåbentlig motivere flere til at deltage.
 

Youngtimerne er så privilegerede at de har mulighed for at køre på mange forskellige baner, ikke kun de tre Danske, i 2018 var der således mulighed for at deltage i 9 arrangementer, fordelt på i alt 6 forskellige baner.

YT-Nordic har til de tre arrangementer uddelt præmier og gaver til en samlet værdi af mere end 60.000 kr.!
Præmierne er blevet uddelt ved lodtrækning, således at alle kørere –uanset præstationer på banen, har haft samme chance for at vinde.


(Foto: Tommy Dam Kieffer)

Det hele blev sluttet pænt af på Ring Knutstorp, hvor 78 kørere, mekanikere og venner kunne nyde en lørdag aften hvor YT-Nordic bød helstegt pattegris, pølser, salater og fadøl, tilslutningen var overvældende og stemningen fantastisk.


(Foto: Tommy Dam Kieffer)

I YT-Nordic har vi dette første år lært lidt af hvert, både om hvor stor en indsats det kræver at planlægge, afvikle og koordinere indslagene, men også oplevet en fantastiske opbakning og virkelig mange positive tilkendegivelser, og ikke kun fra dem der har vundet præmier….


(Foto: Tommy Dam Kieffer)

Vi afventer med spænding færdiggørelsen af 2019 kalenderen, således at næste års tiltag kan planlægges.
Vi har allerede nu haft henvendelser fra nye potentielle sponsorer og bidragsydere, som ser gode muligheder i den positive omtale som indsatserne i 2018 har leveret.
Både sponsorer og bidragsydere fra 2018, samt nye skal være så velkomne, store som små.


(Foto: Tommy Dam Kieffer)

Foreningen vil gerne takke dette års sponsorer, bidragsydere og ikke mindst alle dem omkring os der er sprunget til, og har ydet en ekstra hånd året igennem.
Nogle af de bedste vinderbilleder fra året er her bragt, og vi glæder os allerede til næste års udfordringer og gode oplevelser.


(Foto: Tommy Dam Kieffer)

Flere billeder, mere om foreningen, og hvem der støtter os på vores Facebook side: facebook.com/YTNordic

Thomas Bakke

 Er din virksomhed klar til robotter?