Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Bedst og billigst

Aquila Synergy Cup 
28/10/18 

Aquila Synergy Cup Den danske motorsportssæson på baner er slut for i år. Så går overvejelserne: hvad så til næste sæson? – altså 2019. Ved Aquila Racing Cars lægger vi vægt på at hjælpe og udvikle unge talenter.
Læs her hvad en far, Brian Taulborg, fortæller.
 

Da vi stod for at skulle rykke en klasse op fra gokart, og min 13-årige søns store drøm altid har været at køre en racerbil, var Aquila Synergy Cup’pen det helt rigtige valg for os.
Aquila Synergi dækker hullet imellem gokart og racerbiler - evt. F4.
En Aquila Synergy er bygget op som en rigtig racerbil, og de unge mennesker lærer, hvordan en racerbil er bygget helt fra bunden. Ligeledes kommer de ud at køre på de danske og de skandinaviske racerbaner, hvor de, for relativt små penge, lærer hvordan man skal begå sig.
En Aquila Synergi er med sine 93 hestekræfter, og sin max. hastighed på 170-180 km/t., en meget sikker racerbil for nybegyndere. For en nybegynder helt ned til 13 år.
Vi har valgt at investere i vores egen Aquila Synergy, og tilkøber derudover privatpakken fra Aquila, hvor der er mulighed for fri onsdags træning på Padborg Park.


Fra venstre far Brian, ”sønnike” Magnus og mekanikker brødrene Allan og Bruno Taulborg. Allan er far til Brian og så også farfar til Magnus.

Samlet set, kan vi på denne måde køre motorløb, for lige godt 100.000,- kr. det første år, lige knap 100.000,- kr. det andet år, og vælger vi at køre et tredje år, er prisen så langt nede som under 70.000,- kr.
Til den kommende 2019 sæson, vil der også komme brugte biler på markedet, og på den måde vil man kunne gøre det endnu billigere.
Det er ligeledes vores erfaring, at det har været væsentligt nemmere, at finde sponsorer til en racerbil, end til gokarten.
Afslutningsvis vil jeg sige, at Aquila Synergy Cuppen’s setup er helt fantastisk, hvor alle biler står i et fælles telt, hvor der er tradition for, at alle hjælper alle. Der er det vi kalder “åben pit”, hvor man altid vil kunne få hjælp og vejledning.
Der er generelt et hyggeligt miljø med fælles spisning og godt sammenhold.

Brian Taulborg

 

Aquila Racing Cars siger tak til Brian Taulborg for den pæne omtale.
Hen over efteråret og i det tidlige forår afholdes der testdage hvor folk kan køre på racerbane med en Aquila Synergy racerbil. Det koster lidt penge, men hvis du efterfølgende melder dig til serien modregnes betalinger for testdage i deltagergebyret for 2019.
Så kom og prøv racerbilen på en testdag. Næste gang på Padborg Park den 10. november 2018.


Drømmer du, som de unge mennesker forrest i billedet, om at komme ud at køre racerløb?

Se mere på: www.aquilasynergycup.dk og Facebook.


Nicolai Nygaard Pedersen skiftede fra gokart til Aquila Synergy Cup i 2018. Han vandt mesterskabet, både det totale og U – 18 mesterskabet

Yderligere information ved manager Dan Suenson: dan@aquilaracingcars.com / tlf. 40 52 11 30.

Aquila Synergy Cup