Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Nu skal regnskabet gøres op i Rally DM og Autoplus Dansk Super Rally

Rally 
21/10/18 

Lørdag den 27. oktober skal det endelige pointregnskab gøres op i både Rally DM og Autoplus Dansk Super Rally. Det sker når Kongelig Dansk Automobil Klub, Fyn afvikler Rally Sønderjylland med start ved Arena Aabenraa, Hjelmalle 3, 6200 Aabenraa.
 

Efter både op- og nedture i de første rally-arrangementer efter sommerferien, tog Rally Team Mejer grundig revanche i Rally Midtjylland, som blev kørt i begyndelsen af september. Heino Mejer og Bo Mølgaard sikrede sig allerede her Mini Rally Syd mesterskabet for historiske biler, ligesom de med en flot generel 6. plads i rally’et, kørte sig op på 1. pladsen i det historiske DM, og kunne køre hjem med foreløbig placering på 3. pladsen i kampen om det samlede Autoplus Dansk Super Rally.


Heino Mejer og Bo Mølgaard er her på vej mod deres generelle 6. plads i Rally Midtjylland i september
(Foto: rallypics.dk – Viggo Johansen)

For Heino Mejer og Bo Mølgaard, skal der køres sikkert, men også hurtigt for at bevare 3. pladsen i Autoplus Dansk Super Rally. Her har der hele sæsonen været en kamp om placeringerne med den lokale kører fra Broager, Kim Boisen med Louise Bang Christiansen i co-driversædet. Blot 7 mesterskabspoint skiller de to konkurrenter inden sidste afdeling af mesterskabet.

Et sindrigt pointsystem gør, at alle kan konkurrere imod hinanden, uanset klasse, alder på bilen og motorstørrelse. Der er derfor stor spænding om slutresultatet, når de sidste point tælles sammen lørdag den 27. oktober, når Rally Sønderjylland, og dermed rallysæson 2018 er slut­­­.

Inden Rally Sønderjylland, ligger teamets andet mandskab, Kurt Mejer og Steen Bøgelund på en 3. plads i det danske historiske mesterskab, og indtager 2. pladsen i den historiske klasse i Mini Rally Syd turneringen. De ligger på en samlet 32. plads i Autoplus Dansk Super Rally.


Kurt Mejer og Steen Bøgelund kørte sig til en 3. plads i den historiske klasse i det blandede vejr i Rally Midtjylland i september måned
(Foto: rallypics.dk – Viggo Johansen)

Rally Sønderjylland køres i området omkring Aabenraa, hvor der traditionelt findes hastighedsprøver i meget høj sværhedsgrad. Det bakkede Sønderjyske landskab giver store udfordringer på grund af både smalle og kuperede veje.

Starten på Rally Sønderjylland går fra Arena Aabenraa kl. 12.01 lørdag den 27. oktober. På servicepladsen ved Arenaen, kan man i løbet af formiddagen tage bilerne i nøjere øjesyn. Teamets servicemandskab vil være på pladsen ved bilerne, og servicere dem inden løbet, så de er 100% klar, når det går løs på de krævende sønderjyske veje.

Rally Team Mejer

Viggo Johansen
rallypics.dk


Læs mere om:
  • Heino Mejer
  • Kurt Mejer
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: