Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Michael Christensen til start i det grønne helvede

Langstreckenpokal 
20/10/18 

Michael Christensen, der i sidste uge vandt en afdeling af verdensmesterskabet for sportsvogne på Fuji banen i Japan, stiller i denne weekend til start i det tyske langdistancemesterskab for sportsvogne, VLN. Porsche fabrikskøreren Michael Christensen kan dermed føje endnu en opgave til hans fantastiske sæson, hvor han ikke kun fører VM for sportsvogne, men også har vundet 24 timers løbet på Le Mans i GTEPro-klassen samt vundet løb i den amerikanske GT serie PWC, hvor han sluttede som nummer to i mesterskabet.
 

Weekendens løb, der er sidste afdeling af VLN, afvikles på den berygtede Nürburgring Nordschleife, der grundet sit udfordrende og lange layout kaldes ”det grønne helvede”.

Michael Christensen er indsat af Porsche til at udvikle den nye Porsche 911 GT3 R, der er tilmeldt specielt til dette løb, for at udvikle den til den kommende sæson, hvor den kan deltage i forskellige motorsportsserier verden over. Bilen er tilmeldt SPX-klassen, der er en klasse for specialbiler, der har fået særlig tilladelse til at deltage i løbet.


”My ride for the weekend”
(Foto: Michael Christensen)

Michael Christensen stiller til start for Manthey Racing, som han flere gange tidligere har kørt for. Som holdkammerat får han franskmanden Mathieu Jaminet.

”Resultatmæssigt har jeg ingen forventninger til weekenden” fortæller Michael Christensen. ”Vi er i gang med at udvikle den nye Porsche 911 GT3 R, så det er svært at vide, hvor stærke vi er i løbet. Vi skal prøve bilen af under løbsbetingelser og skal bruge alle de data vi kan få. Det er en mulighed for teamet til at teste bilen i ”race-conditions” og når Porsche beder om hjælp til at udvikle, så stiller jeg naturligvis op og jeg glæder mig virkelig til at køre på Nürburgring Nordschleife. Den bane er helt fantastisk og man har aldrig et roligt øjeblik, så det skal nok blive fedt igen, at få kørt løb på banen”.

Det fire timer lange løb starter søndag kl. 12.00

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  •