Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Rossel endte sæsonen før tid

Supertourisme 
18/10/18 

Et massesammenstød betød en tidlig afslutning for Kevin Rossel, da sæsonfinalen i DST-serien blev afviklet på Padborg Park.
Det så drabeligt ud i starten på finalens første heat, da spidsen af feltet blev torpederet af biler, der tog turen ind over græsset. Kevin Rossel fra SCANVIEW Racing Team var helt fremme, og han var faktisk den første, der ramt, da en af kollegaerne pløjede direkte ind i siden på ham. Til alt held slap han uden synderlige fysiske men, men bilen var helt og aldeles færdig.
 

- Jeg når lige at registrere, at der kommer noget fra siden, og så er mit finaleløb ellers slut. Jeg kan se på tv-billederne, at der er en kører, som begår en lille fejl længere tilbage i feltet, og så skabes der en dominoeffekt, hvor flere biler presset ind på græsset. Her får de så meget fart på, at de ikke kan stoppe, og så ruller lavinen ellers bare. Det er brandærgerligt, men de kørere har ingen mulighed for at gøre noget, beretter Kevin Rossel, der ikke var den eneste, som måtte udgå efter den hændelse. Flere andre biler var for medtagede, men selvom han havde fået en gevaldig omgang, så var han ellers klar til at indtage asfalten igen.


(Foto: Carsten Gerlach/friesenbiker.de)

- Mit sæde var flækket, så det var ikke for sjov, og jeg måtte hjælpes ud af bilen, men når alt kommer til alt, så er jeg jo bare racerkører, og jeg prøvede umiddelbart efter at undersøge muligheder for at bruge en anden bil. Det kunne bare ikke rigtigt hænge sammen, fordi vi alligevel ikke kunne blive klar til tiden, så der sluttede min sæson, siger Kevin Rossel, som dermed kan se tilbage på et år, hvor han førte DST-serien i den første halvdel af sæsonen, men hvor uheldene forfulgte ham i den sidste halvdel.

- Det har godt nok været voldsomt, men det er sådan sporten nogle gange er. Jeg er langt fra tilfreds, men det er svært at gøre ret meget ved et sammenstød, som det her i finalen. Der er simpelthen ikke andre muligheder, end at vi kæmper benhårdt videre, og så satser vi på, at vi har haft vores del af uheld. Jeg kigger allerede frem mod 2019, hvor vi skal ramme et andet niveau, og heldigvis kan folk godt se, at jeg godt kan finde rundt på en bane, selvom jeg bliver nummer fem i år. Jeg tror, at der er nogle ting, der falder i hak den kommende tid, så vi kan løfte tingene til den kommende sæson.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • 14/10/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •