Danish Endurance
Championship

18/10/18

DEC - Danish Endurance ChampionshipI weekenden blev sidste afd. Af DEC kørt på Padborg Park. Det blev en forrygende weekend for HH Racing.
Lørdagens tidstagning blev kørt af Jesper Holst, som kørte 3. bedste tid. Rasmus Holmegaard Hansen sad i bilen, da starten gik til første løb. Det blev et løb med nerverne helt uden på tøjet, tætte kampe og mega godt race. Jesper og Rasmus leverede varen og kørte først over målstregen. Det var ikke svært at spore glæden hos teamet og der blev jublet både i pitten og på sidelinien.

Søndag kørte Rasmus tidstagning, det blev en kortere en af slagsen, da der kom saftycar. Men da der blev flaget af, havde Rasmus sat hurtigste tid.

HH Racing kom til finaleweekend som nr. 4 i klassen. Lørdagens 1. plads gjorde at stillingen i toppen var tæt og de fire første teams kunne reelt set blive Danmarksmester. Inden søndagens løb, lå HH Racing nr. 3.

På grund af første pladsen lørdag, skulle team HH Racing holde 30 sekunder ekstra i pitten under pitstoppet til søndagens løb. Det er lang tid, når man normalt er hurtig til at pitte og når feltet er så tæt.
Rasmus og Jesper var tændte, da starten gik til sæsonens sidste løb. Det var nu eller aldrig, hvis nr. 124 skulle ende helt til tops. Igen viste Rasmus og Jesper at de ved hvordan man kører en racerbil. Der var race for alle pengene, alle teams ville køre deres chance, men der var fair race hele løbet igennem. Trods det lange pitstop, kørte Jesper bilen over målstregen som nr. 2.
Nu skulle lommeregneren frem, for at finde resultatet af mesterskabet. Det kunne ikke have været tættere. HH racing blev nr. 2 med 207 point, et point efter nr. 1 og et point foran nr. 3.

En perfekt afslutning på HH Racings første sæson i DEC.

HH Racing vil gerne benytte chancen for at takke alle i og omkring teamet og ikke mindst alle vore sponsorer. Uden jer kunne det ikke lykkedes.
Bygma /Kieler ApS /adinmotion -taxareklame, bilreklame og solfilm /Intersport /Gema tuning /Nr. Lyndelse autolakering /Peugeot Hårby /Autostrada Leasing /Marmor og granit /Tingkærgaard Tømrer og murer.