Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Testdag på den spændende Ring Knutstorp

Aquila Synergy Cup 
16/10/18 

Aquila Synergy Cup Lørdag den 27. oktober 2018, kl. 08:00 – 16:00.
Ring Knutstorp er lidt som danske Ring Djursland, blot lidt længere og lidt mere udfordrende. Mange danske bilklubber har brugt Ring Knutstorp til ”trackdays” og deltagerne har virkelig holdt af denne bane. Det vil være en oplagt mulighed for dem der bor på Sjælland, og en oplagt chance for en på 13 år eller mere der har kørt gokart, og måske begynder at trænge til andre udfordringer.
 


Her fra den spændende afslutning på Padborg Park. Vinder i totalklassementet i bil nr. 42, Nicolai Nygaard Pedersen, nr. 2 i bil nr. 99, Bastian Buus og nr. 3 i bil 37, Kevin Brandsborg.

Her kan man få afprøvet en Aquila Synergy racerbil. Hvis du ikke har prøvet at køre med kobling og gearskift før, så bliver der øvelse i depotet og når man så kan det sådan nogenlunde, går det videre på banen. Hvis du er i gang med Aquila Synergy Cup, så er der mulighed for træning på den spændende bane.

Tilmelding til Aquila Synergy Cup Sverige. Se mere her

Selve tilmeldingen, som også er der på dansk:
www.simplesignup.se/…/140066-testkoerning-aquila-knutstorp…

Du tilmelder dig til den svenske afdeling af Aquila Synergy Cup. Desuden bliver der også en testdag på Padborg Park den 10. november i år. Nærmere om det senere.


Kort over Ring Knutstorp

Aquila Synergy Cup