Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Kevin Verner uheldig igen

Supertourisme 
18/10/18 

Efter at have været mesterskabsførende i dele af sæsonen, faldt mesterskabschancen til jorden, ved et uheld som Kevin Verner endnu en gang var involveret i, uden han havde skyld i noget af det.
 

Weekenden startede ikke rigtig godt for Kevin Verner. Han kunne ikke rigtig finde farten i kvalifikationen og sluttede uden for top ti. Lørdag eftermiddag blev det konstateret at en slange til turboen var utæt. Skaden var dog sket og Kevin skulle starte langt nede i feltet.


(Foto: Motorsporten.dk)

I Norge var Kevin involveret i et uheld som kostede en del point og til finaleløbet gentog historien sig. Kort efter start er der tumult i feltet og flere konkurrenter udgår i første sving. Kevin bliver påkørt hårdt bagfra og spundet helt rundt. Kevin undgik selve uheldet, men bilen havde dog taget skade.


(Foto: Motorsporten.dk)

Bagenden på bilen var blevet så skæv, at det ene dæk ramte bilens støddæmper. Det betød to punkteringer i første løb og en placering som ikke var mange point værd. Efter løbet viste det sig at bilens ramme bag i, var hele fem centimeter skæv.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter at have rettet rammen på bilen havde Kevin igen fart i bilen gennem de sidste to løb i weekenden, uden dog at have en chance for at køre med om selve mesterskabet. Igen i år slutter Kevin Verner som nummer fire i mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Det er faktisk lidt skuffende at jeg igen mister point ved et uheld jeg intet har noget at gøre med. Det har kostet dyrt på pointkontoen med de to uheld" sagde Kevin Verner efter finaleweekenden på Padborg Park.

Det er lidt sjovt at Kevin Verner også blev nummer fire to gange da han deltog i Legend Car Cuppen, før han vandt det mesterskab. Måske er det et tegn for næste sæson, hvor Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner vender tilbage.

Kevin Verner og ARTS vil gerne takke sine sponsorer for et godt samarbejde, samt familie og venner for en sæson som fik en lidt uventet afslutning.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 14/10/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •