Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Historisk racer til 71 klassen. Rover P6 3500/V8

Job & handel 
15/10/18 

 
 
 

Historisk racer til 71 klassen. Rover P6 3500/V8 sælges

Kom i gang på lavt budget med denne sjove og køreklare racer. Men også en bil med potentiale hvis du vil skrue lidt op for budgettet.

National vognbog.

Specialbygget motor med forstærket nekketøj, portede og udmålte topstykker, optimeret tænding, oliepumpe og bundkar, Leverer 200hk.

Jaz justerbar undervogn, nedgearet bagtøj, 40 L FIA godkendt Fuel cell (20 L godkendt Fuel cell kan inkluderes i handel) Sæde gyldigt til 2020, seler gyldige til 2022.

Diverse reservedele medfølger: Standard motor, ekstra skærme, + andet.

Prisidé 72.000,- dkk eller kom med et bud.

Kontakt Frank Schou tlf 40572792, el. Jesper R Jensen 28587313

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.