Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Supermesteren hedder Martin Andersen

Supertourisme 
14/10/18 

Respekt! For tredje gang på stribe vandt Martin Andersen et løb i OK MOBIL 1 DST, og dermed kunne han også køre over målstregen som 2018-mester i superklassen i dansk motorsport.
 

Der var spænding helt til sæsonens sidste 20 minutters race, for Martin Andersen og Ole Petersen lå helt lige, men Martin Andersen udnyttede effektfuldt sin pole position, og han kørte over målstregen som en fuldstændig suveræn vinder.

Weekenden blev en kæmpeskuffelse for Ole Petersen. Han kom til Padborg Park med et solidt forspring, men Rene Rasmussens påkørsel af ham under safety car i 1. heat betød, at Ole Pedersen måtte i pit, og der satte han sit forspring over styr.

Ole Petersen sluttede dermed som nr. 2 i Danish SuperTourisme 2018. Han har kørt sin hidtil bedste sæson, og han havde også været en værdig mester, men på podiets øverste trin er der kun plads til én.

Michelle Gatting mistede også sin mesterskabschance i søndagens 1. heat, hvor hun blev torpederet. Alligevel stillede hun op igen efter godt mekanikerarbejde, og Michelle Gatting kørte en flot 3. plads hjem i sin første sæson i superklassen.

I finalen kørte de seks forreste som perler på en snor. Til tider med langt mellem perlerne. Martin Andersens 1. plads var aldrig i fare, og lige så suveræn sluttede Frederik Nymark på 2. pladsen. Dejligt at se ham tilbage blandt de bedste. Perlerne rykkede lidt tættere sammen mod slutningen, og Michelle Gatting kørte forbi Ole Petersen. Det havde ingen indflydelse på slutstillingen

Anders Elkjær sluttede på 3. pladsen, og dermed viste han endnu engang, at han er en gevinst for superklassen.

I OK MOBIL 1 DST AM-klasse sluttede Casper Røes som mester foran Kristian Thorsen og Lasse Poulsen. De tre hører til i pro-klassen i næste sæson.

Tom Pedersen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 14/10/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •