Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Favorit er Legend-mester 2018

Legend Car 
14/10/18 

I 2017-sæsonen blev Michael Søvang Christensen nr. 4, og i finalens sidste sving mistede han en plads på podiet. Det var der ikke risiko for, da 2018-finalen blev kørt på Padborg Park. Mester i OK MOBIL 1 LEGEND: Michael Søvang Christensen.
 

Han var sikker allerede inden weekenden i det sønderjyske, og derfor var der også plads til, at han kunne lave lidt ridser i mesterskabspokalen i finalen. Han lavede flere fejl i sæsonens sidste løb og sluttede på en 10. plads.

Vinder blev en lige så suveræn nr. 2 i mesterskabsserien i Legend. Lars Ebbesen sluttede sæsonen af på fornemste vis med en sejr, og han har virkelig haft fart på bilen i denne sæson.

Mirza Ahmetagic havde inden Padborg-weekenden mistet noget af sit forspring til nr. 4 og 5, men han holdt godt fast i sin 3. plads.

Tom Pedersen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 14/10/18 - Padborg Park - Legend Car
  •